Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi bizalom, pénz árán, átmeneti üzleti kapcsolat, megörültem?
Szeretek egy örömlányt, nagyon szeretem.
Bízik bennem, egyre jobban kinyílik nekem, és elejétől kezdve szimpátiát érez irántam.
Olyanokat ad (adna) az ágyban amikre külön fizetni kellene. (Fizikailag nem működöm rendesen az ágyban)
Szerelmes vagyok, és ő még csak kedvel, még nem hajlandó érzelmeket közvetíteni, de hiszek benne, bízom benne, és nem sajnálom tőle a pénzt, de sajnos a pénztárcám véges.
Ő folyamatosan dolgozik, és munkaidőben tekint minden napot, ezáltal ingyen nem tudok vele találkozni.
Fizetnem kell azért, hogy beszélgessek vele.
Sajnos nagyon nagy tervei vannak, biztos a jövőjében, és nagyon kell neki a pénz hogy egy normális alaptalajra építhesse az életét.
Amíg munkaidőn belűl szeretném csak látni őt, nem kell hogy ágyba vigyem, csak vele lehessek, Fizetnem kell, mert nem tehet egyenlőre kivételt velem sem.
Hiszek benne, még 12-15 allkalom és elérem azt a bizalmat, hogy néha szakítson rám időt és ingyen vagy sokkal kevesebbért randira hívhassam.
Tudom, minden érv ellenem szól, de hiszek és reménykedem.
Szeretném hinni, hogy ő az enyém lehet.
December végéig kíván örömlány lenni, utána határozottan nem akarja folytatni, attól függetlenül, hogy kiszámítva havi 1Milliója megvan, minimum.
Szeretem őt
Kedves válaszolók.
A kommentem lehet mesébe illőnek hangzik, de nem tudok mivel bizonygatni, csak azt kérem higgyetek nekem.
21 éves vagyok.
Ő 20 éves.
Soha nem éreztem magam szerelmesnek, voltak fellángolások de mára biztosan tudom hogy azok, ehhez képest játékok voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!