Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan kapcsolat, amelyben a megcsalás átmeneti, és sosem tudódik ki, nem vágja tönkre a kapcsolatot?
Ezt a kérdést csak kiváncsisából, zárójelben tettem fel, és nem személyes, nekem személyszerint nem volt részem ilyen kapcsolatban.
Pl. ha a kapcsolatban egy ideig uralkodik egy bizonytalan légkör, az egyik fél nem biztos abban, hogy a párjával akar lenni, mert lehetne más választása is, és megcsalja. Miután megtette, idõvel mégis úgy érzi, hogy a párját szereti, és vele képzeli el a jövõt, így ügyesen eltitkolja a félrelépést, és nem tudódik ki. Vagy minden megcsalás būntudattal és drámai szakításokban, helyenként elnézõ megbocsájtásban végzõdik? Mi van akkor, amikor valaki bizonytalannak érzi magát ès nem akarja bevágni a kiábránditó "tartsunk szünetet" ötletet, de nem is akar szakítani?
A mi kapcsolatunkban részemről volt ilyen. Most már vége. Soha nem fog kiderülni. Amit nem tud, az nem fáj.
N
Hajaj :D
Sajnos igen, létezik és jóval több, mint gondolnád.
Többek között én is lettem már ennek "áldozata".
Soha nem derült volna ki, ha valaki nem köpi be.
Az én részemről már több is volt, nem hiszem hogy valaha kiderülnének.A férjem soha nem sejtett semmit,igaz diszkréten csinálom.
25/N
Ment a zöld mindegyikre!
#7 Ez nagyon tetszik, és igaz!
Nálam, m,ég soha, egyik sem derült ki. Sőt, még a gyanú árnyéka sem volt.
Mindig kiderült, a páromnál nincs jobb számomra:) Talán, mert ő az akit mindig is szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!