Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéljek a barátnőjével?
Van egy srác, akivel pár éve ismerjük egymást, mindig figyelmes és kedves volt velem. Azt hittem több is van mögötte, de megtudtam, hogy barátnője van, így elkönyeltem magamban, hogy félreértettem a beszélgetéseink.
Az utóbbi hónapokban viszont sokkal intenzívebben kezdett el érdeklődni és mivel sose verték nagydobra a kapcsolatuk, nem tudtam együtt vannak-e még. Rákérdeztem és bár először nem reagált, legutóbb már azt állította nincs senki. Eddigre volt csók is köztünk, többször is találkoztunk. Majd volt egy este, ahova közös ismerősök révén ő is, a barátnő is meg én is hivatalosak voltunk. Amíg nem érkezett meg a lány ugyanolyan érdeklődő volt irányomban, utána viszont egyértelművé vált, hogy mégis együtt lehetnek, engem pedig szinte került onnantól. Bár elég távolságtartó volt az ő viselkedésük is, inkább mint két barát.
Utána próbáltam magyarázatot kapni, de mintha semmi nem történt volna, úgy csinál a srác.
Szerintetek írjak a lánynak, hogy most akkor együtt vannak e vagy sem, mi van a kapcsolatukkal?
Köszi a válaszokat, sajnos személyesen nem fogok tudni beszélni a lánnyal, de egyelőre tűrtőztetem magam és nem írok rá.
Bár jó lenne tisztán látni, ki tudja mivel eteti a barátnőjét és még én jönnék ki belőle rosszul. Bár meglepne, ha nem tűnt fel a lánynak semmi.
Miquel, a kérdező egy összeszedett, értelmes kérdést tett fel, ezek szerint neked van gondod az értelmezéssel. Arról nem is beszélve, hogy a megcsalás kategória csak a felnőtt párkapcsolatokban van, de mindegy, kár érted tovább koptatni a billentyűzetet...
Kérdező, a srác bnőjével felesleges lenne beszélned, valszeg nem érsz el semmit, a srác előadná, hogy te durván rányomultál, és most tönkre akarod tenni a kapcsolatát, amiért visszautasított. Tiltsd, ne kommunikálj vele többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!