Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tolerálnátok, ha a barátnőtök egy házibuliban, két fiú előtt rázná a fenekét egy barátnőjével?
hát elgondolkodnék, hogy ilyen r1b1től akarnék e valamit...
és mi lesz a következő? a melléről isszák a whiskey-t?
vagy a seggéről szívják a kokót?
24F
Nagyon érdekes, mert én nő vagyok és van egy barátnőm, aki pont olyan, mint a leírt lány. Pontosan tudom, hogy az egyik közös ismerősünk (fiú) a legjobb barátja, és semmit sem akar tőle. De amikor isznak, akkor ők is ilyenek. Sőt, már csók is volt közöttük, pedig állítják, hogy semmi sem akarnak egymástól. (A fiúnak amúgy van barátnője)
Ezt csak azért írtam le, mert tényleg van olyan, hogy semmit sem akar, egyszerűen jóban vannak. Ami nekem érdekes lenne, a te szemszögedből, hogy felrak róla egy videót, és ez nem idegesít? Tehát nem a fenékrázás nekem a gond, ami mondjuk talán ittasan csinált, hanem hogy a barátja feltölti? Engem ez zavarna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!