Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meg tudnátok bocsátani a párotoknak, ha egy másfél éves kapcsolat után kiderül, hogy az elején 3 hónapig "együtt tartott" a volt barátnőjével? Bővebben lent:
Az, hogy a kapcsolatotok elején párhuzamosan együtt volt az exével, már önmagában is kiveri a biztosítékot. De az számomra megbocsáthatatlan, hogy hazudott, annak ellenére, hogy rá is kérdeztél és tudattad vele, hogy gyanakszol és megbeszélnéd vele, ha más is volna. Ez a kettő kombója megalázó.
Számomra a kapcsolat újragondolását jelentené és a szakítás irányába menne.
Hát nem tudom segít-e, de nekem van egy kicsit hasonló esetem. A párom anno már fűzögetett, meg flörtölgetett velem, és tudta már akkor, hogy én csak komoly kapcsolatban gondolkozom. Aztán úgy egy-másfél hónap után kitálalt, hogy volt mellettem egy másik lány, akivel találkozgatott, de igazából nem történt köztük semmi, csak már nagyon rosszul érezte magát, és miután végleg úgy döntött, hogy attól a lánytól nem akar semmit, inkább elmondja nekem, noha akitől megkérdezte (barátja), az azt tanácsolta, hogy hallgasson róla.
Reakcióm: először elküldtem a barátját a jó büdös francba kábé, másodszor leszedtem picit a párom fejét, mert azt is tudta, hogy mennyire fontos számomra az őszinteség, de végül, mivel elmondta magától, és még azért nem voltunk olyan kapcsolatban sem mi, sem ő azzal a lányban, hogy megcsalásról szó lehessen, megbeszéltük, hogy adok egy második, de utolsó lehetőséget, és csak annyi a kérésem, hogy mindenben legyen őszinte, még ha az fáj is nekem. Ellenkező esetben a puszta barátságomat is elveszti.
Betartotta. A "még ha fáj is nekem" részét is. 6. éve vagyunk együtt.
Hogy mit tennék a te helyedben, az nagyon sok olyan körülménytől függ, ami nem derül ki abból, amit írtál. Hogy számodra mi megbocsátható, mivel vagy képes együtt élni annak fejében, hogy tudod, a párod szeret. Ez függ nyilván attól, hogyan zajlott a kapcsolatotok abban az időben, amikor még az exe sem volt az exe, stb. Hogy konkrétan hazudott róla, az sokak szemében azonnali szakítóok, de azért meg kellene próbálnod kideríteni legalább az okát, és utána dönts erről.
Nem.
Megértem, ha nehéz lezárni a régi kapcsolatot, és mindent meg lehet beszélni, de hogy eltitkolta, hazudott rezzenéstelen arccal egy ilyen komoly kérdésben. Nem, ez sok lenne. Nem tudnék hinni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!