Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti meg tudnátok bocsátani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meg tudnátok bocsátani a párotoknak, ha egy másfél éves kapcsolat után kiderül, hogy az elején 3 hónapig "együtt tartott" a volt barátnőjével? Bővebben lent:

Figyelt kérdés
A slusszpoén az, hogy az elejétől éreztem valami gyanúsat és többször rá is kérdeztem, nincs-e valakije még mellettem, konkrétan az exre is rákérdeztem többször, mondtam neki, mennyire fájna, de még akkor is jobb lenne tudni, hogy megbeszélhessük. Voltak apróbb jelek, de inkább megérzés, igazi bizonyíték nem. Mindig tagadta, egyébként többször bizonyította, hogy mennyire szeret, enélkül nem is lenne bennem kérdés. Annyira zavart, hogy mikor találtam egy sokkal régebbi levelet annál, amit ő mondott szakítás dátumának, rákérdeztem a lánynál és így derült ki, hogy a párom végig hazudott ebben. Ti mit csinálnátok?

2015. okt. 21. 13:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"ő sose vallotta volna be magától, ezt elismerte, és remélte, sosem derül ki". Pedig hányszor kérted, hogy beszéljetek róla, ő meg tagadott. Sunyi. De nagyon.

Két vasat tartott a tűzben, aztán amelyik marad, az marad. Én nem akarnék ezek után semmit sem tőle. Ez annyira megalázó. És gerinctelen tőle.

Neked kell rendbe tenni a gondolataidat, érzéseidet, kérdezd meg magadtól, hogy a bizalom számodra mit jelent és tudnál-e hosszú távon emelett a férfi mellett élni, lenni, felhánytorgatnád-e ezt a dolgot, egyáltalán le tudnád-e ezt a dolgot zárni magadban, lenne-e benned újra feltörő féltékenység/bizalmatlanság, ha mondjuk céges bulira megy, vagy egyéb módon kimarad.

2015. okt. 22. 10:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Természetesen nem bocsátom meg. Azonnal szakítanék amint megtudtam. A megcsalásra soha nincs mentség, csak kifogások.
2015. okt. 22. 21:03
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mentek a hüvelykujjak!! :)
2015. okt. 26. 16:46
 14/16 anonim ***** válasza:
Annyira szeretett téged, hogy hónapokon keresztül hazudott és csalt téged! Páros lábbal rúgnám ki! Gerinctelen egy alak... Ilyenre nem érdemes időt pazarolni...
2015. okt. 30. 14:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Szakítanak vele és nem azért mert megcsalt hanem mert hazudott
2015. okt. 31. 13:34
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem könnyű mindig egy időszakot lezárni! Kefélni meg rettenet jó! És szeret téged! Rakd ad acta a dolgot!

Ne is firtasd! Járja át lényeteket a szerelem, szeretet!

F/60

2015. okt. 31. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!