Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác akinek van barátnője együtt alszik 2 másik lánnyal egy kiránduláson, az megcsalásnak számít?
Figyelt kérdés
2014. jún. 4. 06:37
2/14 anonim válasza:
Biztosan nem lenne őszinte a mosolyom, ha a barátom két másik lánnyal aludna együtt, de ha csak aludtak, akkor nem számít megcsalásnak.
3/14 Bukor Peti válasza:
ha csak aludtak, az nem megcsalás
4/14 anonim válasza:
Nem megcsalás, de nem maradna a barátom
5/14 anonim válasza:
Mondjuk ha így tudták elkerülni mindhárman a fagyhalált, akkor nem megcsalás.
Egyebekben csatlakozom egy előző válaszolóhoz: nem lenne őszinte a mosolyom még akkor sem, ha biztosan tudnám nem történt semmi, csak aludtak. Rosszul esne, főleg, ha lett volna lehetőségük ezt a helyzetet elkerülni.
6/14 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, nem megcsalás, de utána már nem kéne azon aggódnia, hogy mi fér bele és mi nem, mert páros lábbal rúgnám ki. Én sem alszom együtt más pasikkal, ő se aludjon más csajokkal. Ennyi!
7/14 A kérdező kommentje:
És ha fogdosták egymást? De azon kívül semmi?
2014. jún. 4. 17:02
8/14 anonim válasza:
Akárhogy szépíted ezt bebuktad kisöreg...
9/14 A kérdező kommentje:
Én az egyik lány vagyok;))
2014. jún. 4. 17:59
10/14 anonim válasza:
Ez teljesen normális, és a tapizással sincs baj. ;) N/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!