Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Ma iszonyu dolgot tettem. és fogalmam sincs miért. Lassan 3 éve vagyunk együtt a barátommal, és az éjszaka közepén leakarta huzni a nadrágom. én pedig egy másik fiú nevét mondtam neki, félálomban. Ez miért törtênt meg?
Nincs ebben semmi iszonyú!
Lehet, hogy egy olyan nevű pasiról álmodtál valamit
ezért ne érezd rosszul magad!Ha gondolod mutasd ezt meg neki:
pár éve reggel álmodtam vmi zagyvaságot,gyakran megesik...
legtöbbször a volt osztálytársaimmal álmodok,nem tudom miért,ez van...
szóval álmodtam valamit valakivel,nem is emlékszem és valamit kiabáltam álmomban,amire én is felébredtem,meg a férjem is,ráeszméltem hogy hol vagyok,ránéztem a férjemre és ennyit mondtam -Ja,te vagy az?
erre ő-Miért,kire számítottál?
én -az előbb még kovács józsival verekedtünk,hogy ki üljön a biciklire-aztán visszaaludtam.
Reggel kérdezte,hogy ki az a kovács józsi,mondom egy volt osztálytárs erre ő-és végül ki ült a bringára?
először nem is értettem a kérdést.Akkor esett le ,mikor elmesélte a sztorit, azóta gyakran nevetünk ezen.
Néha szokta mondani ha felébredünk,hogy nyugi csak én,mehetsz te a bringával
Ennyi,lehet hogy álmodtál vmit xy-al amikor felébresztett te meg azt a nevet mondtad ki akivel álmodtál.Nem kell ebből problémát csinálni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!