Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az éjszaka együtt voltam a barátommal. Ez volt nekünk a harmadik alkalom. Másnap pedig nagyon fájt a hasam amikor ülök le a székre vagy akárhova mégjobban fáj, és ahogy megyek ugyis fáj, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 13:04
1/5 anonim válasza:
hmm. lehet, hogy semmi köze egymáshoz, de lehet, hogy érdemes megnézetni valakivel. ha nem javul a dolog, fordulj orvoshoz.
2/5 anonim válasza:
Attól simán lehet, hogy esetleg nem vagy még elég elengedett (mivel "kezdők" vagytok), és a párod szerszáma relatíve mélyre ment. Próbáljátok eleinte picit óvatosabban.
Én is tapasztaltam anno egy nagy mérettel megáldott barátomnál :), hogy főleg ha hátulról és nagyobb vehemenciával voltunk együtt, utána sokszor fájt a hasam. Gondolom, meglöködte odabent a dolgokat. Pár óra után elmúlt.
3/5 anonim válasza:
Attól, hogy valakinek nagy a szerszáma, nem kell felnyomni tövig, mert az elég kellemetlen lehet amikor valakinek már a gyomrában turkálnak. Erre oda kell figyelni!
snoopy
4/5 anonim válasza:
ezt én is tapasztaltam az elején. Szerintem nincs mitől félned, később már nem fog fájni, pontosan nem tudom én sem mitől lehet, lehet,mert az elsők között volt még...
5/5 anonim válasza:
Majd jol kitagit es nem fog fajni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!