Megosztanátok hogy milyen volt számotokra az első együtt töltött éjszaka? hajt a kíváncsiság. Még én szűz vagyok, de van barátom és lassan. Szóval szívesen fogadom mások tapasztalatait. L/18
Írjátok bele légyszi, hogy mennyi idő után történt meg, meg ki irányított, hányféle póz volt, volt-e orgazmusotok...meg mindent amit fontosnak tartotok :)
Köszi
az ilyen válaszok nem sokat segítenek...
amúgy is, az oldal lényege, hogy anonim mindenki tehet fel olyan kérdést, amit másnak nem mer, és oszthatja meg hasznos tapasztalatait
nem igaz?
majd belehaltam úgy fájt pedig gyengéd volt! utána nyolc hónapig folyamatosan véreztem oromból-számból ömlött a vér!
legalább 160 féle pózt bepróbáltunk és mindegyikben iszonyatosan gyengéd volt de kellemtelen!
Különösen az volt durva, mikor elmentünk (mert egyszerre mentünk el) vmi hihetetlen mennyiségű vér jött ki a p*námból és a farkából!
65/lány
Jajj nehogy komolyan vedd az előttem szólót!
Szóval...:) Én 6 hónap után voltam előszőr együtt a párommal,ő már nem volt szűz,tehát ő irányitott, de úgy hogy nekem jó legyen,szóval ha szóltam hogy pihi akkor kicsit pihentünk meg minden,nagyon türelmes volt velem.Sok féle pózban nem próbáltuk,főleg nem első alkalommal.Misszionárius volt,későbbi alkalmak után már ugy is volt hogy én voltam felül.Első alkalommal az előjáték során volt orgazmusom,az aktus közben nem,de azért jó érzés volt...kb. 1-2 percig fájt egy kicsit,feszitett,de utána már jobb volt.És szerencsére csak első alkalommal véreztem egy nagyon picit.A továbbiakban nem véreztem,de még 2-3 alkalomon át még volt egy kicsit az elején az a kis feszitő érzes.
Türelemmel,SZERELEMMEL :),bizalommal nagyon nagyon jó lesz :)....
Ekkor 16 éves voltam,most 18 vagyok és még azóta is együtt vagyunk a párommal.
:)
Én már idősebb voltam, 23 éves. Ezért nem is vártunk olyan nagyon sokat 1 hónap után feküdtünk le. Fájt mert szűk voltam és véreztem is utánna úgy egy napig. Csak egy féle pózban csináltuk, én voltam alul, mert úgy könnyebb az első alkalomnál, könnyebben becsúszik a fiú nemi szerve. Akkor nem volt orgazmusom, de álltalában a szűz lányoknak nem is szokott lenni. Ha szeretitek egymást akkor: Sok sikert.
23/L
Jelenlegi barátommal idén nyáron. Romantikus volt és szép. :) Nem fájt, semmi, élveztem is. :)
Lovaglóban csináltuk, íhy én irányítottam, nem volt orgazmusom, a barátomnak igen, ja és mindketten szüzek voltunk.
oh..köszi h írtatok. :)
jó érzés jó élményeket olvasni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!