Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmmel egy éve vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel egy éve vagyunk együtt. Kijelentette, hogyha 1 hónapon keresztül heti 5x elmegyek éjszaka dolgozni, akkor szakít velem, normális?

Figyelt kérdés

suliba járok, de közben sokat kellene dolgoznom is, mert gyűjtök.

Azt mondta, ha suli végén nem kapom meg a diplomám azért mert a munka a tanulás rovására megy, akkor szakít velem, mert így rá is csak heti 3 nap jutna és zavarná, ha nem lenne meg a diplomám.

Szerintetek szeret? Egyáltalán normális, h ilyet mond?

2013. dec. 5. 23:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
kitűnő vagy? akkor nincs igaza
2013. dec. 5. 23:26
 2/24 anonim ***** válasza:
80%
egy hónapot nem bír ki? én kukáznám. idegbeteg egy állat lehet.
2013. dec. 5. 23:26
 3/24 anonim ***** válasza:
93%
Lehetek őszínte? Egy önző dög a barátnőd, tudom szereted és ki vagyok én, hogy ilyet mondjak, de egyáltalán nem szeret, csak magával foglalkozik, ezt a zsarolást, meg ne hagyd neki, inkább dobd ki.
2013. dec. 5. 23:27
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Bezzeg az enyém... el akar zavarni dolgozni.

Nem cserélünk? :)

2013. dec. 5. 23:28
 5/24 anonim ***** válasza:
Egy ilyen beszólás után kedvesen megkérném, hogy távozzon az életemből. Pedig nem vagyok az a könnyen szakítós fajta, de ez a kijelentés azonnali "válóok" lenne nálam.
 6/24 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom, milyen a viszonyotok amúgy, de nem lehet, hogy csak féltésből mondja, mert látja, mennyi energiát feccöltél a diplomádba eddig?

Ezzel együtt persze nem kéne az "anyukádat" játszania és az életed élnie, meg zsarolnia, csak lehet, hogy más az ok a háttérben, mint amit gondolsz. Kérdezz rá.

7/24 anonim ***** válasza:
89%

Az élet néha nagyon nehéz. Ennél sokkal komolyabb döntések elé kerülhettek, és rettentő sok olyan helyzet adódhat, amit meg sem tudtok oldani, ha nem hát a hátnak vetve zokszó nélkül, a másikban vakon bízva együtt mentek neki.

Ez "semmi" ezekhez képest. Ha ez sem megy, akkor mi lesz ha tényleg baj lesz, és össze kéne zárni? Otthagy?

Ezen most gondolkodnék el de nagyon nagyon...

2013. dec. 5. 23:32
 8/24 anonim ***** válasza:
mire gyűjtesz? mennyi ideig jársz még suliba? azért abban igaza van, hogy ha iskolába jársz még, akkor annak kéne lennie az elsőnek. szerintem éppen, hogy az érdeked nézi, mert ha belegondolsz, tényleg minek jársz iskolába, ha inkább dolgozol, és nem akarsz diplomát? előbb fejezd be a tanulást, utána dolgozol, amíg a beled ki nem lóg. vagy hagyd ott a sulit, és dolgozz rendesen. bár ha zavarná, hogy nincs diplomád... keress olyat, akit ez nem zavar. de szerintem akkor is inkább az érdeked nézi. kivéve, persze, ha ezzel tényleg egyedül az lenne a baja, hogy rá már nem marad annyi időd. heti 3 napnak azért elégnek kéne lennie... vagy ha már dolgozol és gyűjtesz, akkor össze is költözhettek, akkor ilyen baja nem lehetne.
2013. dec. 5. 23:39
 9/24 anonim ***** válasza:

Itt hatos. Csak hogy kifejtsem, hogy miért válóok ez nálam:

1) a másikat támogatom a döntéseiben. Ha nem értek egyet, vitázok vele, és próbálom meggyőzni, de a döntés az övé. És bárhogyan is dönt, én mellette állok. Nem kezdem el zsarolni vagy fenyegetni, hogy azt kell tennie, amit én akarok/mondok/tanácsolok. Teccik tudni, ez az ő élete.

2) nem zsaroljuk és fenyegetjük a társunkat, semmilyen körülmények között.

Alapvetően: szeretem, tisztelem és bízok abban, aki a barátom/barátnőm/férjem/feleségem. Nem távirányítós kisautónak nézem, akinek én mondom meg, mikor merre kanyarodjon.

2013. dec. 5. 23:45
 10/24 anonim ***** válasza:
ez zsarolás. ilyen egy normális kapcsolatba nem fér bele.
2013. dec. 5. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!