Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel egy éve vagyunk együtt. Kijelentette, hogyha 1 hónapon keresztül heti 5x elmegyek éjszaka dolgozni, akkor szakít velem, normális?
suliba járok, de közben sokat kellene dolgoznom is, mert gyűjtök.
Azt mondta, ha suli végén nem kapom meg a diplomám azért mert a munka a tanulás rovására megy, akkor szakít velem, mert így rá is csak heti 3 nap jutna és zavarná, ha nem lenne meg a diplomám.
Szerintetek szeret? Egyáltalán normális, h ilyet mond?
A 2. oldali kommented alapjan mar jobban ertem a baratnodet. (SRACOK AZT IS OLVASSATOK HOZZA!!!)
Aggodik, ennyi. Meg kibirsz egy egyetemi felevet, hogy megvard hogy dolgozni kezdj, es akkor tuti nem latja karat a tanulmanyod. Meg az allamvizsga is jobban nez ki ha 5-os, mint egy 2-es. :)
Tudod en no vagyok, de nem is ez a lenyeg. Dolgoztam suli mellett - rohadt konnyen tanulok amugy- de egy dolog kimaradt a szamitasbol... allandoan faradt voltam, nem birtam magam kialudni, na meg a csaladi stressz, nem ment a suli. Hiaba megtanultam az anyagot 1 nap alatt (amennyi idok volt ra) egy kettesre, amig a tobbiek atlag 5 nap alatt tanultak meg ugyanazt... egy kettesre... Vajon ha nekem is 5 napom lett volna ra, akkor most hol lennek? Summa cum laude az utolso evben... kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!