Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor volt az első olyan éjszaka mikor a barátotokkal/barátnőtökkel együtt aludtatok?

Figyelt kérdés

már felnőtt korban 20-35korig pl

ki vetette fel,hogy aludj ott a másiknál?

2014. márc. 2. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
14 éves koromba a 35 éves pasimmal,nem volt szex,csak ölelések,pici puszik..
2014. márc. 2. 18:36
 2/4 anonim ***** válasza:
szilveszterkor, céges szilveszter után, az volt egyben az első alkalom is 23L 41F
2014. márc. 2. 18:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Most azt akarod tudni, hogy egy-egy kapcsolatban mennyi idő után vetődik fel az együtt alvás vagy hogy un bloc életemben először mikor aludtam együtt pasival.

Előbbit illetően első éjszakától egy hónapig terjedő intervallumban valamikor, általában én vetem fel. Utóbbi pedig 18 évesen az akkori pasimmal.

2014. márc. 2. 19:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Szinte azonnal. Azt nem tudom, melyikünk vetette fel, de azt igen, hogy alvásról nem nagyon volt szó :)
2014. márc. 2. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!