Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Te megbízol 100%-ig a párodban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te megbízol 100%-ig a párodban? Mióta vagytok együtt? Hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés
Nekem jelenleg nincs barátom, de egyre jobban megbizonyosodok abban, hogy nincs szükségem kapcsolatra, úgysem tudnék megbízni egy férfiban sem. Megvan az okom. Egy ismerősöm is 5éve van együtt a barátnőjével, de vannak neki "szexpartnerei", közben a barátnője elhiszi, hogy minden rendben és szereti. Tudom, hogy a pasik külön tudják a két dolgot (a szexet és a kapcsolatot) választani, de az milyen kapcsolat, ha a lány barátja lefekszik mással vagy esetleg ha a lány csinálja ezt és a fiú hiszi azt, hogy minden oké? Nem tudom megérteni. Velem van a baj?

2014. febr. 3. 19:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Igen, 2 hónapja, 16 :)

a megcsalás a partner semmibevétele, szerintem csótányság, ha nem tud vele megelégedni, akkor minek van vele ?

2014. febr. 3. 20:03
 2/21 anonim ***** válasza:

Megbízom benne. 4 éve, 20-23 évesek.

Egyikünk sem az a megszokásból együtt leszek valakivel fajta, ha nem egymásra vágyunk majd, akkor szakítunk, de addig csak együtt harmadik-negyedik fő nélkül.

Szerintem sok kapcsolatban az a hiba, hogy már csak kényelemből vannak együtt, mert biztos, mert megszokott, mert ugyan szeretik még egymást de már nem szerelmesek.

2014. febr. 3. 20:04
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

11 éve, 100%-ig megbizunk egymásban. Szó szerint vakon.

35/35

2014. febr. 3. 20:08
 4/21 anonim ***** válasza:
Igen, abszolút. Elképzelhetetlennek tartom, hogy valaha is kételkedjek a szavában, a szerelmében, vagy a hűségében. 1,5 éve vagyunk együtt, ő 27, én pedig 19 vagyok.
2014. febr. 3. 20:15
 5/21 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, hogy ezt írom, nem akarok senkit sem elbizonytalanítani vagy az igazamat hajtani, mert tudom, hogy vannak kivételes férfiak, csak ritka. De lehet, hogy az ismerősöm barátnője is ilyen biztos a kapcsolatában, mint Ti, közben meg a barátja csalja. :/
2014. febr. 3. 20:21
 6/21 anonim ***** válasza:
nem, 1 hónapja, 23, 41
2014. febr. 3. 20:22
 7/21 anonim ***** válasza:
Igen megbízom benne. 4 és fél hónapja. Ő 33 én 42
2014. febr. 3. 20:27
 8/21 anonim ***** válasza:

Igen

5,5 éve, fél éve házasok vagyunk

Pedig engem csaltak meg már nagyon csúnyán/nem egy valakivel,mnem egyszer/ és csaptak is be..

27/n

2014. febr. 3. 21:12
 9/21 A kérdező kommentje:
Örülök Nektek! Hogy tudtál újra bízni? Hogy viselkedtél?
2014. febr. 3. 21:28
 10/21 anonim ***** válasza:
Hmm, az szép, Dowd.*-*
2014. febr. 3. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!