Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már egy ideje együtt vagyok a párommal de ő még mindig nem mondta el a szüleinek, hogy van barátnője, mikor várhatom, hogy elmondja?
Vélhetően megvan az alapos oka, ha nem mondja el.
Barátai tudnak rólad, szoktatok rendszeresen velük is találkozni? Ha igen, akkor nincs gáz szerintem.
Ne nyaggasd - egyáltalán miért olyan fontos ez?
Lehet alkoholisták, vagy sejti, hogyan viselkednének veled és nem akar ennek kitenni.
Hány évesek vagytok?
Fiatalok? Lehet, hogy a szülei nem örülnének, ha van barátnője, mert azt szeretnék, hogy csak a tanulásra koncentráljon.
Vagy lehet, hogy korábbi barátnőjével volt valami rossz tapasztalat, pl. szülei beleszóltak nagyon a dolgaikba, ezért nem szeretné még, hogy tudjanak rólatok a szülei.
Szerintem kérdezd meg tőle, hogy mi az akadálya, de nem számon kérően, csak magyarázza el neked, hogy te is tudd az okát.
Nem feltétlenül jelent ez a dolog rosszat.
Annak idején mikor a férjemmel összejöttünk, eleinte én sem mondtam el itthon hogy van valakim. Egyszerű oka volt: akkoriban többször előfordult hogy miután elmondtam, rögtön szakításra került a sor különböző okok miatt.
Nem akartam rögtön elmondani, csak ha biztosabb már a kapcsolat, tanulva abból hogy felesleges túl korán áradozni, aztán meg megmondani hogy vége....3 hét után mondtam el hogy együtt vagyunk. Ráadásul 5 hónap után mutattam csak be a családomnak amikor már jegyesek voltunk.
Ne erőltesd, mert csak megunja a srác és a végén még szakít veled.
Én jobban örültem volna ha többet vár a férjem a bemutatással... mert engem meg 2 hét után bemutatott az anyjának és én ezt korainak éreztem. 1 hónapon belül már a testvéreit is megismertem. Nekem ez gyors volt, nem örültem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!