Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Te megbízol 100%-ig a párodban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te megbízol 100%-ig a párodban? Mióta vagytok együtt? Hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés
Nekem jelenleg nincs barátom, de egyre jobban megbizonyosodok abban, hogy nincs szükségem kapcsolatra, úgysem tudnék megbízni egy férfiban sem. Megvan az okom. Egy ismerősöm is 5éve van együtt a barátnőjével, de vannak neki "szexpartnerei", közben a barátnője elhiszi, hogy minden rendben és szereti. Tudom, hogy a pasik külön tudják a két dolgot (a szexet és a kapcsolatot) választani, de az milyen kapcsolat, ha a lány barátja lefekszik mással vagy esetleg ha a lány csinálja ezt és a fiú hiszi azt, hogy minden oké? Nem tudom megérteni. Velem van a baj?

2014. febr. 3. 19:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
ugye? :)
2014. febr. 3. 21:38
 12/21 aniko12345 válasza:
nem, 2 éve vagyunk együtt, ő 25 én 2O
2014. febr. 3. 22:21
 13/21 anonim ***** válasza:

Majdnem 4 éve vagyunk együtt.É 24 ő 21 volt amikor összejöttünk.

Én most 28 éves vagyok, a férjem 25, majdnem 2,5 éve vagyunk házasok.

Nem tudok róla hogy megcsalt volna. Szerinte ez bizalmatlanság, pedig nem az. Egyszerűen csak nem állíthatok valamit 100%ra, amit csak ő tudhat 100%ra:)

Egyébként megbízunk egymásban. pl ha munkaidő van, nem gondolom azt hogy most biztos épp megdug valakit az ebédszünetben. És ha én találkozom egy pasi haverral akkor ő sem gondolja azt hogy biztos lefekszem vele meg ilyenek.

Szeretjük egymást. És őszintén, nem hinném hogy hűtlen volt hozzám. De ha kiderül hogy mégis, akkor elköszönök tőle és csókolom. Nem leszek lelki beteg hogy vajon megcsal e. Előbb utóbb úgyis kiderül ha igen, és akkor vége.

Tudja jól hogy 1 egyszeri kaland is a házasságunk végét jelenti számomra, és ezáltal számára is.

Sajátos a gondolkodásmódom. Élvezi a bizalmam, ugyanakkor viszont a földön járok és nem felhők között. Tehát nem zárom ki a hűtlenségét. Mert csak ő tudja hogy mit tett és mit nem, és semmi nem biztos, csak a halál.

2014. febr. 4. 01:17
 14/21 anonim ***** válasza:

Én igen, de ő sajnos nem:)

Ez viszont nem jelenti azt, hogy nem esik rosszul, ha látom hogy egy másik lánnyal beszélget, vagy valami.

De ezt félretéve pontosan tudom, hogy én vagyok számára az egyetlen.

Lassan 4 hónapja.

15/L-19/F

2014. febr. 4. 01:48
 15/21 anonim ***** válasza:
Igen, Dowd, irigylésre méltó és nagyon szép! Mindketten igazán szerencsések vagytok! :)
2014. febr. 4. 04:02
 16/21 anonim ***** válasza:

Újra bízni..?

Szerencsére fel tudtam dolgozni azt, hogy aki bantott az nem A férfi, hanem egy ember, akinek se lelkiismerete, de gerince.

Nem vetítettem ki a férfi társadalomra a csalódásomat.

Felmértem, hogy a környezetemben nők is vannak pepitában ugyanolyanok, mint ő.

Viszont arra nagyin hatással volt, hogy amikor a férjemmel összejöttünk sokáig elnyomtam kicsit az érzelmeimet, nem adtam át magam teljesen a kapcsolatnak, nem csak emiatt az ex miatt, hanem volt olyan amikor bennem múlt el az érzelem, ettől nagyon féltem..

A bizalom..

Gazából anélkül nem látom értelmét egy kapcsolatnak... Ha valaki féltékenykedik nem fogják megcsalni kevésbé, mintha nem tenni. Nincs értelme, csak álandő görcsöléssé válik a kapcsolat.

Amúgy a féjem teljesen más típus, mint az az ex..nem is értem miért nem láttam, hogy milyen...hiszen mindenki tudta... Még a barátnőmnek sem akartam hinni, szerencsére ez a vele valő kapcsolaomon nem rontott, 14 év óta töretlen:)

Ami fontos, nem vetítem ki sosem a valakivel való csalódásomat, egy másik személyre...

Alapvetően amúgy feltékeny vagyok, de mégis bízom benne a páromban..

Ráadásul azt vallom, hgy egy jő kapcsolatban, al a felek mindent egkapnak (nem csak szexuális értelemben) ott egyik sem megy félre, aki meg igen, az nem érdemli meg, hogy a masikkal kapcsolatban legye, mert a problémák elől nem menekülni kell, hanem megoldani, ha enm lehet, akkor kilépni a kapcsoatból, és nem pedig félremenni.

2014. febr. 4. 08:00
 17/21 anonim ***** válasza:
köszönöm szivkirálynő :)
2014. febr. 4. 08:27
 18/21 A kérdező kommentje:
Értem... Köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 4. 22:22
 19/21 anonim ***** válasza:
miért nem világosítod fel a barátnőt a történtekről?
2014. febr. 5. 04:40
 20/21 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá én is, de abból nekem mi jó származik? Miért lesz jobb nekem azzal, ha szakítanak, a srác meg megutál? Lehet veszekednek egyszer, bizonyítani nem tudom, meg ha tudnám is, az ilyen pasik úgy kibeszélik magukat, hogy még a végén a lánynak lesz lelkiismeret furdalása. :/ Régebben hittem abban, hogy majd a sors elrendezni ezt, de sok pasi (direkt nem férfit írtam) csinálja ezt, hogy párjuk van és mással szexelnek... az ilyenek úgyis találnak másik olyan lányt, aki mellett élhetik így az életüket.
2014. febr. 5. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!