Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Te megbízol 100%-ig a párodban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te megbízol 100%-ig a párodban? Mióta vagytok együtt? Hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés
Nekem jelenleg nincs barátom, de egyre jobban megbizonyosodok abban, hogy nincs szükségem kapcsolatra, úgysem tudnék megbízni egy férfiban sem. Megvan az okom. Egy ismerősöm is 5éve van együtt a barátnőjével, de vannak neki "szexpartnerei", közben a barátnője elhiszi, hogy minden rendben és szereti. Tudom, hogy a pasik külön tudják a két dolgot (a szexet és a kapcsolatot) választani, de az milyen kapcsolat, ha a lány barátja lefekszik mással vagy esetleg ha a lány csinálja ezt és a fiú hiszi azt, hogy minden oké? Nem tudom megérteni. Velem van a baj?

2014. febr. 3. 19:58
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

ne azt kérdezd neked mi jó származhat belőle. Azt nézd, hogy most van egy nő/lány, akit csúnyán kihasználnak, hülyére vesznek és megaláznak.

Fordított esetben nem akarnád tudni?

A srác szállhat bármerre mindig sz.r lesz és mindig megfog másokat bántani, de a lánynak, mennek az évei és így nem tud magának normális férfit találni, mert most egy hazugságban él. És pár év múlva majd arra fog ébredni, hogy b.sszus erre a p.csre pazaroltam X évet, és most itt vagyok, ahelyett hogy már az alatt az X év alatt boldogan megtalálhatná az igazit.

Őszintén, te még jóba akarsz maradni egy patkánnyal? Akkor zsák a foltját. Madarat tolláról, embert barátjáról.... Ahogy a mondás tartja.

2014. febr. 7. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!