Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rendszeresen csalni akarja, miért marad a barátnőjével?
A lány más városban fog tanulni, ezért a fiú ősztől rendszeres szexpartnereket keres magának már most főleg neten. Kifele tökéletesnem tűnik minden. A barátnője nem sejt semmit.
Mi értelme van a kapcsolatának így? Van ennek jövője?
*tökéletesnek
(Elnézést a gépelési hibáért!)
Te honnan tudod, és ha tudod, mért nem mondod el?
A Te kérdésedre is hasonló jellegű a válasz. :S
Ezt tekinti JOBB cselekedetnek a másiknál.
Lehet megpróbálom akkor. Csak nem akarom hogy kavarásnak tűnjön, mert kavarni nincs okom :)
Köszi!
... egyébként gondolhatod, hogy motoszkál a lányban valami, már. Hiszen közel áll a fiúhoz, ismeri, érzi őt. Csak nem tudja beazonosítani, mi zavarja a fiúban. És szerintem ilyenkor megváltás lehet az kívülről jövő biztos infó, mert addig az ember úgy érzi, hogy "meghülyültem? vagy jól látom, amit látok?".
De érzelmi támadásra is fel kell készülnöd. Talán legjobb volna, ha nem Te mondanád el neki, hanem valaki más, mert akkor nem téged támad le az első haragjával - ha van neki.
Igaziból nem értem mi értelme így a kapcsolatnak. Ráadásul a pasi kimondta, hogy ősztől szexpartnereket keres, de a lány csak akkor mehet bulizni ha vele van,nehogy más pasikkal megismerkedjen.
Köszi a tanácsokat! Meggondolom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!