Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalásnak számít ha a barátnőm egy házibuliban a barátnőjével és egy aznap megismert sráccal aludt, úgy hogy a barátnőm középen aludt összeölelkezve a sráccal?
Barátnőm (vagyis mostmár volt barátnőm) nagyon el akart menni egy tőlük nem messze tartott házibuliba, ahova engem egyáltalán nem hívott el mellesleg. Egyik legjobb barátnőjével el is mentek. Én már elötte is nagyon elleneztem azt a bulit, úgymond féltékenykedtem (de csak nagyon minimálisan, csak annyira, hogy érezze). El is mentek, aznap nem is hívott már, de én se akartam zavarni. A buli utáni reggel felhívtam a barátnőmet hogy mikor találkozunk (mert aznapra beszéltük meg, hogy átmegyek) és meg akart kérni ekkor, hogy kocsival vigyem már haza őt meg a barátnőjét. Én nemet mondtam mert motorral voltam éppen és nem tudtam volna elmenni a kocsiért. Nekem úgy adták elő hogy csak ketten aludtak. Erre két héttel rá kiderült, hogy ott megismerkedett egy sráccal és együtt aludtak hármasban a barátnőmmel és a barátnőm barátnőjével. Úgy hogy a barátnőm ölelkezve aludt a sráccal, meg turkált a srác hajában. Csók meg semmi más nem volt állítólag. Szerintetek ez megcsalás? Kíváncsi vagyok a véleményetekre mert szerintem ez már az. Szakítottunk is, ma meg már pont ugyan úgy beszélget a sráccal mint amikor engem akart "felszedni". 7 hónapig voltunk együtt.
Én 19/f
Ex-barátnőm 18/l
Srác akivel aludt 17,5/f
Barátnőm barátnője 18/l (bár ez nem fontos)
megcsalás már ez is, de szerintem ott több is történt
27F
Sztem jól tetted h szakítottál. Találsz te ennél rendesebb lányt is. Mindig csak surlodások lettek volna köztetek h ő bulizott volna,te meg nem biztos.
Végülis ha ugy vesszük nem megcsalás,mert testi érintkezés nem volt,de minek simogatja másik pasi haját?
A pia lehet magyarázat,de a te (volt) barátnőd még éretlen. Ne bánd! :)
Ez nem megcsalás, de tuti, hogy nem a hajában turkált! :D
28&3/4L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!