Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell már aznap világgá kürtölni hogy összejöttünk?
Végre összejöttem a kiszemelt sráccal. Közös képet akart velem csinálni. Kicsit furcsàltam de belementem. Még aznap az összes haverjànak elküldte a képünket és elmondta a szüleinek hogy mi egy pàr lettünk. Míg én csak a legjobb baeátnőmnek újságoltam el. Miért kürtölte vilàggá? Ez milyen pasis gondolkodás? Az h elmondta a szüleinek egyáltalán nem gond de hogy az nap..
Mindketten 20 évesek vagyunk
Nem tudom ,miért jó ez neki, de most őszintén , nem tökmind1, kinek mondja el(?)a lényeg, h összejöttetek és jól megvagytok, legyetek boldogok.
Én amúgy nem szoktam elújságolni a haverjaimnak, ha összejövök egy csajjal, mondjuk így jobban belegondolva nem is lenne kinek, mivel nincsenek is haverjaim:D.
Ez nem épp egy intelligens viselkedés.
De te se lehetsz túl intelligens, ha szerinted ez "pasis gondolkodás".
ti nők mintha burokban élnétek, néztek de nem láttok...beskatulyáztok valakit valaminek de az árulkodó jeleket sem veszitek észre...
ha tudnád milyen szövegek mennek közös sörözésnél:pl milyen ízű a csajuk puncija meg melyik pózt szeretik , meg ezek a dolgok hogy "kifaggattam arról hogy volt-e lánnyal és elmesélte hogy bla bla (sok szaft).."
te örülsz hogy végre összejöttél a sráccal, ő is örül de kb státuszát emelő trófea szintig jutottál, nem igazi társ vagy neki
Köszönöm a válaszokat.
Hàt igen kicsit gyerekes. Én meg túl komoly vagyok.
Lehet h csak ki foghasznàlnj éscsak egy trófealeszek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!