Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden szerelemnél azt érzitek, hogy ő az igazi?
Többször voltam már szerelmes, és egyedül a mostani páromnál érzem azt, hogy "igen, szerintem ő az, vele el tudom képzelni az egész életemet".
Ez jelent valamit, vagy minden nagyobb szerelemnél előjön ez az érzés? Ti hogy vagytok vele?
Nem mindnél, csak egyszer-kétszer. Igenis oda kell figyelni erre az érzésre.
Amíg az ember fiatal, azt hiszi, hogy bármennyi kölcsönös szerelem jön az életben, pedig nem igaz, ilyenből azért nincs több tíz, inkább tíz alatt szokott lenni a viszonzott ÉS nagy szerelmek száma, és az olyan, mikor egyik sem foglalt pl. meg más akadály sincs.
Éljetek a szerelmmmel, ha megtaláljátok, míg fiatalok vagytok, mert nincs ám olyan sok esély a boldogságra!
Nem tudom màsnàl hogy van de én nem szerettem bele akàrkibe. Az exeimmel kapcsolatban :voltak érzéseim, nem voltam közömbös, amolyan több mint baràtsàg de kevesebb mint szerelem az amit éreztem. Talàn fellàngolàs volt.
Szerelmes életemben egyszer lettem, ő màr a férjem.:) Csak vele kapcsolatban éreztem azt, érzem most is, hogy vele akarom leélni az életem, ő az igazi. Ő sem volt màsik nőbe szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!