Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Minden szerelemnél azt érzitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden szerelemnél azt érzitek, hogy ő az igazi?

Figyelt kérdés

Többször voltam már szerelmes, és egyedül a mostani páromnál érzem azt, hogy "igen, szerintem ő az, vele el tudom képzelni az egész életemet".

Ez jelent valamit, vagy minden nagyobb szerelemnél előjön ez az érzés? Ti hogy vagytok vele?

2018. jún. 11. 14:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nincs olyan hogy igazi, senki sincs egymásnak teremtve. Szerencsés múlik az egész.
2018. jún. 11. 19:15
 12/17 A kérdező kommentje:

Igen, itt az "igazi" szót nem ezoterikus értelemben értettem, hanem úgy, mint egy személy, akit annyira tökéletesnek tartasz magad mellé, hogy tényleg egy egész életet el tudsz vele képzelni.

2018. jún. 12. 18:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Én csak még egynél éreztem ilyet .Különleges érzés nem olyan hogy csak egy duásra kell és kész ez annàl sokkal több.
2018. jún. 17. 23:16
 14/17 anonim ***** válasza:

Eddig egy embernél éreztem azt, hogy tényleg szeretem és lehet, hogy ő az igazi. Nem így lett. A későbbi kapcsolataimba nem voltam szerelmes. Jól elvoltam velük, vonzódtam hozzájuk, de szerelem nem volt.

A mostani páromnál érzem azt, hogy vele el tudnám képzelni az életem hátralévő részét.

2018. júl. 23. 08:55
 15/17 anonim ***** válasza:

Számomra szoros összefüggésben van a szerelem ezzel az érzéssel.

Nem leszek bárkibe szerelmes, akivel ismerkedek, de akibe szerelmes lettem, annál nyilvánvalóan ezt érzem, különben nem lennék szerelmes. Aztán a szerelem elmúlhat ezzel az érzéssel együtt.

Nem csak egy röpke érzés határozza meg azt, hogy ki az igazi, hanem nagyon sok tényező: az együtt töltött idő hangulata, összhang, kommunikáció, közös érdeklődés, törődés, vonzalom, stb. Senkiről sem lehet előre eldönteni, hogy ő-e az igazi, kis időt el kell egymással tölteni, megtapasztalni, hogy milyen együtt “gyakorlatban”, nem csak álmodban s a képzeletedben....

A képzelet nem azonos a valósággal:D tudod....

2018. júl. 23. 09:11
 16/17 anonim ***** válasza:
6-os, az a tíz alatt igaz, de szerintem kicsit túlzó. Én inkább azt mondanám, max. 4-5-ször képes az ember igazán szerelmes lenni egy egész élet során (én átlag 10 évente leszek szerelmes), és szerintem abban benne vannak a viszonzatlan szerelmek is. Viszonzottat jó, ha az ember egyet átél az életben, esetleg 2-3 esély adódik, a többi illúzió, amikor csak azt hisszük, hogy viszonzottan szeretünk. Nálunk a férjemmel úgy alakult, hogy egy rövid ideig voltunk viszonzottan szerelmesek, aztán ő már nem szeretett, én belepusztultam, később újra szerelmes lett belém, de nem tudtam róla, nálam is már inkább az a lehiggadt szerelem volt, most meg 10 év után a váláson gondolkozunk, ő úgy viselkedik és úgy szenved, mint aki halálosan szerelmes belém, én meg beleszerettem másba, de abból nem lehet semmi, szóval hiába volt viszonzott a szerelmünk, ha szinte soha nem egyidőben szerettük egymást, így inkább volt kínszenvedés, mint boldogság.
2018. júl. 23. 11:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem.

És... Az igazat megvallva, aki a Leg-leg-leg volt, akit soha a büdös életbe nem fogok elfelejteni, és amit vele éreztem, tény, hogy soha senkivel nem fogom, na ő korántsem volt tökéletes mellém, elképzelhetetlen lett volna leélni vele egy életet, amit az eszem pontosan tudott, ezért is szántam rá magam (ku®va nehéz volt), kiléptem a kapcsolatból, de belülről kb beledöglöttem.

Akikkel hosszú távú, együttélős kapcsolatom volt/van, nem érzem a mindent elsöprőt. Szeretem, de nincs az elvakultság, a megőrülés (nem is volt, mert tudom, hogy "azt" soha nem fogom érezni.) De talán így van jól.

2018. júl. 23. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!