Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden szerelemnél azt érzitek, hogy ő az igazi?
Többször voltam már szerelmes, és egyedül a mostani páromnál érzem azt, hogy "igen, szerintem ő az, vele el tudom képzelni az egész életemet".
Ez jelent valamit, vagy minden nagyobb szerelemnél előjön ez az érzés? Ti hogy vagytok vele?
Igen, itt az "igazi" szót nem ezoterikus értelemben értettem, hanem úgy, mint egy személy, akit annyira tökéletesnek tartasz magad mellé, hogy tényleg egy egész életet el tudsz vele képzelni.
Eddig egy embernél éreztem azt, hogy tényleg szeretem és lehet, hogy ő az igazi. Nem így lett. A későbbi kapcsolataimba nem voltam szerelmes. Jól elvoltam velük, vonzódtam hozzájuk, de szerelem nem volt.
A mostani páromnál érzem azt, hogy vele el tudnám képzelni az életem hátralévő részét.
Számomra szoros összefüggésben van a szerelem ezzel az érzéssel.
Nem leszek bárkibe szerelmes, akivel ismerkedek, de akibe szerelmes lettem, annál nyilvánvalóan ezt érzem, különben nem lennék szerelmes. Aztán a szerelem elmúlhat ezzel az érzéssel együtt.
Nem csak egy röpke érzés határozza meg azt, hogy ki az igazi, hanem nagyon sok tényező: az együtt töltött idő hangulata, összhang, kommunikáció, közös érdeklődés, törődés, vonzalom, stb. Senkiről sem lehet előre eldönteni, hogy ő-e az igazi, kis időt el kell egymással tölteni, megtapasztalni, hogy milyen együtt “gyakorlatban”, nem csak álmodban s a képzeletedben....
A képzelet nem azonos a valósággal:D tudod....
Nem.
És... Az igazat megvallva, aki a Leg-leg-leg volt, akit soha a büdös életbe nem fogok elfelejteni, és amit vele éreztem, tény, hogy soha senkivel nem fogom, na ő korántsem volt tökéletes mellém, elképzelhetetlen lett volna leélni vele egy életet, amit az eszem pontosan tudott, ezért is szántam rá magam (ku®va nehéz volt), kiléptem a kapcsolatból, de belülről kb beledöglöttem.
Akikkel hosszú távú, együttélős kapcsolatom volt/van, nem érzem a mindent elsöprőt. Szeretem, de nincs az elvakultság, a megőrülés (nem is volt, mert tudom, hogy "azt" soha nem fogom érezni.) De talán így van jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!