Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a barátom rengetegszer megbántott és én a mai napig mindig szeretem és nem is kicsit? Lehet hogy az igazi?
Mert nincs önbecsülésed, utálod magad, nem tiszteled magad.
Élvezed, hogy ha bántanak téged. Talán még mazochista is vagy.
És tudod kislány, ha valóban szeretett volna a pasid, akkor nem bántott volna téged.
Fordulj szakemberhez a problémáddal.
Emberek, ti sose voltatok kapcsolatban? Soha semelyik fél se bántotta meg a másikat? Komolyan?
Szerintem teljesen normális. Ha direkt bánt, az megint más.
Tudsz kifejezéseket értelmezni? "rengetegszer megbántott"
Tehát nem egyszer-kétszer, ami ugye néhány vita alkalmával megeshet. Itt többször megesett, ami biztos nem véletlen. És akit többször megbántanak, és rendes önértékeléssel, érzéssel rendelkezik, az elgondolkodik azon, hogy miért jó az a másiknak, hogy állandóan megbánt.
Ha még nem zártad le ezt a kapcsolatot, azt javaslom, tedd meg. A volt barátom csinálta ugyanezt, a végére rájöttem, hogy egy szadista barom állat, aki azért csinálja, mert élvezi,hogy így belé tud taposni a lelkembe. Nem egyszeri alkalom volt, így végül levágtam, hogy direkt csinálja. Egyre messzebbre és messzebbre ment a lelki szadizásban, kb. tesztelte, hol van a tűrőképességem határa. Lépj ki, amíg nem késő. Az ilyenek nem fognak soha megváltozni.
25N
A megbántás és megbántás között lehetnek óriási különbségek.
1. Mindig tudattad vele, hogy éppen megbántott, mert ha nem, akkor honnan tudja szerencsétlen mi az ami neked nem esik jól.
2. Tudsz-e olyan helyzetről amikot te bántottad meg Őt, mert ha nem,akkor lehet hogy tudatlanul sérted Őt vérig haonlóan.
3. ha mindketten tudatában vagytok egymás sértegetéseinek, akkor talán élvezitek is a helyzetet, tehát nagyon jó a kapcsolatotok.
Ezt talán nem mindketten egyformán élitek meg, mert egyébként nem panaszkodnál ismeretleneknek, hanem változtatnál a helyzeteden.
7-es vagyok
Még mindig detto ugyanaz, mint az én exem. Menekülj. Az ilyen pasi nárcisztikus, a végletekig egoista. Legyezgeti a hiúságát, hízik az egója, hogy féltékennyé tud tenni. Közben magasról leszarja, hogy neked ez fáj - talán még élvezi is, hogy így meg tud bántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!