Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az első IGAZI szerelem?
Mesélnétek az első igazi szerelmetekről? Hány évesen jött el? Hol ismerkedtél meg vele? Ő hány éves volt? Sokára jötettek össze? Volt, aki ellenezte a kapcsolatotokat? Mi volt az első benyomásod róla?
Ha már nem vagy vele, akkor milyen érzéssel gondolsz rá vissza?
Ki és hogyan adta a jeleket? Ki kedvezményezett?
Nagyon REÁLIS! :D
Alsóban volt egy lány az osztályban. Ő volt a legnépszerűbb a lányok között, én meg a srácok között. Szépen összemelegedtünk a nagy arcunk miatt.
Aztán, egyik nap jött a szomi hír, hogy egy másik suliból talált egy idősebb srácot, aki még magasabb is, ezért vége. Összetörte a kicsi szívem :'(
Gimisként egyszer véletlenül összefutottunk a városban és egy olyan nagyképű pcsás kijelentést tett, hogy azóta csak nevetve tudok gondolni rá.
Én az első szerelmemet a buszon ismertem meg. Vicces sztori, egy fél évig csak néztük egymást mire egyszer "véletlenül" neki mentem.
Első benyomás: Milyen magas és férfias.
Igazi: Egyszerűen imádtuk egymsást és rajongtunk egymásért. Egyszer egy étteremben ücsörögtem, firkáltam valamit, és amikor felnéztem egyszer csak ott állt előttem. Egyszerűen "felragyogtunk" mindketten a boldogságtól és olyan kisugárzásunk volt hogy az egész étterem minket bámult. Ez az egyik kedvenc emlékem.
Ellenezte volna az anyám ha megtudja, mert 15 évvel idősebb mint én. Titokban szerettük egymást, mert nem akartam balhét itthon. Így még izgalmasabb volt.
Persze anyám megtudta elintézte a dolgot.. ennek már 4 éve, ő közben megnősült. De még most is "ragyogunk" ha látjuk egymást 🙂
The End
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!