Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik első! Látásra szerelem? Ha nem, milyen jellegű pszichés gondok idézhetik ezt a "jelenséget"?
Nem értetted a kérdést SzDG.., mondjuk nem csodálom. :)
Te nem lenni magyar kedves Kérdező? Olvasd már el mit írtál.
Sztem létezik első! látásra szerelem, és semmi pszichés zavar nem kell hozzá. :)) A logikádat követve, csak a 3. 4. vagy 5. látás után normális, h szerelmet érezzünk? Bár, ezekben a kezdeti látásokat/találkozásokat sztem nem lehet igazi szerelemnek hívni, csak nagyon mély vonzalomnak. De, ebből se csináljunk vitát, mindegy hányadjára, és mindegy minek hívjuk az érzést. Csak van és magával ragad.
Tudnék mesélni most eehhez egy szeméyles történetet, én ugyanis eddig nem voltam az a szerelmes típus.. Tényleg. Tehát nem gyártok plátói szerelmeket, nem használom menekvésnek ezt.
Aztán jött valaki, akivel annyira szürreálisan ismerkedtünk meg.. Konkrétan nem is első látásra éreztem vonzódást felé, hanem mikor először hallottam meg a nevetését.
Személyes kontaktba csak hónapokkal később kerültünk, de az is szürreáis volt, mert az 1. találkozásnál úgy éreztem, én is megfogtam őt. Emlékszem nagyon de nagyon akartam, hogy végre szeméylesen is találkozzunk, hogy kipukkadjon ez a lufi, hiszen lehetetlennek tartottam én is, hogy iylen nagy fokú vonzalmat érezzek valaki iránt, akivel személyesen még csak nem is találkoztunk.
Hát, azóta sem múlt el ez a "fellángolás', vagy legyen bármi is ez, pedig nem most volt ez...
Persze lehet ettől van valami oka, de hobbi szinten foglalkozok pszichológiával, sokat olvasgattam a témában is, hogy biztos rólam szól, és nem a másikról. ÉS is így gondolom, hogy ezek általában inkább szólnak rólad, mint a másikról, a saját idealizálásod kivetítve a másikra.
De hogy miért pont rá, a többi embernél miért nem jött ilyen elő? És hogy jött mindez, ráadásul úgy, hogy tini kornál kinőttem ezt? Nem tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!