Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tenyleg hibs vagyok?
2 honapja vagyok egyutt a baratommal. Meg nem fekudtem le vele de par hete felmentem hozza a lakasara es nagyon egymasnak estunk. Az utolso pillanatban gondoltam meg magam mert egy kicsit megijedtem...az elozo parkapcsolatombol nagyon rossz elmenyeim vannak. Ezt elmagyaraztam neki, o megertette de latszott h csalodott
Nagyon szeretem de rosszul is esik h nem tudtam boldogga tenni…szerintetek hibas vagyok? Mit kene tennem :(?
Ha nem akarsz még vele lefeküdni, és ezt ő is elfogadja türelemmel, akkor viszont kerülni kéne az olyan helyzeteket, mint pl. felmész hozzá és egymásnak estek. Viszont ha meg már ott vagytok, akkor a visszalépés, kézifék behúzása nagyon nem lesz jó hatással a továbbiakra, a barátod nem fogja tudni, hogy most tulajdonképpen mit is akarsz, meddig mehet el stb.
Beszéljétek meg, és jussatok valami közös megegyezésre, ne maradjon ez egy kérdőjel a fejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!