Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez meddig fog tartani?
18 éves koromban megismerkedtem egy lánnyal. Ő volt az első nő az életemben. 7hónap után, eltávolodtunk egymástól és bekövetkezett a vég...
Ennek már lassan 5 éve és minden nap eszembe jut, gondolok arra a lányra.
Ez normális dolog?
Egyszerüen nem rudok tovább lépni, megrekedtem a nyomorban...
Az intáját nézegetve még jobban elmegy az élet kedvem. Valaki mást ölelget...
Nem is tudom, életem végéig ez lesz?
Mert akkor inkább feladom...
1. lépés:
hagyd a p*csába a szociális médiát! Facebookon ne jelöld be vagy unfollow-ozd, sőt Instán se nézegesd. Ha nagyon nem megy tiltsd le ezt a két webhelyet (googliban megtalálod, hogy kell).
2. lépés:
Menj ki a világba és ismerkedj. Nem kell beleszeretni senkibe. Csak beszélgess emberekkel, ismerj meg új, sztorikat, új arcokat, új lányokat.
3. lépés:
Várj!
Ez nem arról szól, hogy azután a lány után vágyódsz akivel egy évig se voltatok együtt és ennek már ráadásul öt éve.
Bevallom a gyermekkori pár hónapos szerelmeimre egy évig se gondoltam. Ő se rád.
Inkább csak magányos vagy, nem találtad még meg az igazit és belé kapaszkodsz akit jó formán már nem is ismersz annyit változhatott.
Kezdj el ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!