Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan éljem túl a szakitást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éljem túl a szakitást ha úgy érzem hogy ez a férfi volt eletem szerelme? Ő sajnos nős és a nejét valasztotta soha nem tudtam így mas férfira nézni mint ra 30 éves koromig nem tudtam mi az igazi szerelem

Figyelt kérdés
2018. máj. 7. 19:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%
Tudatosítsd magadban, hogy egy ribi vagy. Ne élt túl légyszi! :D
2018. máj. 7. 19:33
 2/16 anonim ***** válasza:
85%
Úgy éled túl, hogy ha felfogod az igazságot, ami az, hogy ő téged csak használt. Te pedig nem voltál gerinces, hogy házas emberrel kezdtél.
2018. máj. 7. 19:36
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem tudtam hogy házas mikor beleszerettem a vége felé derült ki es ekkor kértem válasszon...
2018. máj. 7. 19:39
 4/16 anonim ***** válasza:
39%
Ha egy ilyen kapcsolatba belemész, akkor tudnod kell, hogy csak második vagy és az is maradsz. Ilyenbe csak az menjen bele, aki a helyén tudja kezelni a dolgokat.
2018. máj. 7. 19:40
 5/16 anonim ***** válasza:
79%
Akkor meg mit sírsz? Egy ilyen hazug gerinctelen féreggel akarsz közös jövőt?
2018. máj. 7. 19:42
 6/16 anonim ***** válasza:
57%
Persze. Évekig nem tűnt fel, hogy felesége van, csak a vége felé....
2018. máj. 7. 19:42
 7/16 A kérdező kommentje:

De szeretem! Halálosan szerelmes vagyok belé ugy mint a filmekben.

Nem is tudtam hogy létezik ilyen szerelem a valóságban hogy valakiert ennyire meg vagyok halva.

2018. máj. 7. 19:43
 8/16 A kérdező kommentje:

Nem tűnt fel mert vidéki aki pesten dolgozik. Kétlaki életet élt.

De inkább azt mondjátok meg hogy lehet túlélni egy szerelmet ha meghalnék érte?

2018. máj. 7. 19:45
 9/16 anonim ***** válasza:
59%

Ha ennyire szereted akkor ápold a szívedben az emlékét s szép lassan majd csitul. Ő már választott, nem fog utánad rohanni szakadó esőben mint a filmekben.

Amikor már nem csak az érzelem hanem a konkrét cselekedetein, azok okán gondolkozol majd lassan átfogod látni nem makulátlan.

2018. máj. 7. 20:04
 10/16 anonim ***** válasza:
57%

ne legyél ennyire gáz.

magadat égeted.

meghalnál egy ilyen suttyóért, aki hazudott, átvert, gerinctelen?!

hehe, az sem érdemli meg, hogy emberként gondolj rá.

a kedves nejének esetleg jelezhetnéd, hogy kavart veled, és megcsalta.

2018. máj. 7. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!