Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tul konnyen leszek szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tul konnyen leszek szerelmes pedig nekem bele kell torodnom sajnos hogy sose lesz baratnom. Mit tegyek hogy ne legyek mindig szerelmes?

Figyelt kérdés
az a baj ha mar kedves velem egy csaj es nem nez le mar ezt erzem, mindig arra gondolok milyen jo lenne vele lenni meg milyen jo lenne ha a baratnom lenne, amire nulla szazalek az esely mert az adott lany mindenkivel kedves es kozvetlen, es ha talalkozok ilyen lanyal ezt erzem altalaban, sajnos se helyes nem vagyok se izmos az elet minden teruleten egy szerencsetlenseg vagyok, az mar biztos hogy orokkre magamra maradok de mit tegyek hogy ne erezzek ilyeneket ezt valahogy ki kellene magambol olni, es ne irjatok hogy probalkozzak a lanynal mert biztos gondolna mit akar ez a nyomorek szerintem meg ti is ezt gondolnatok ha latnatok, es nem akarom egetni magam mellesleg meg en is utalom magam csak probalom leplezni probalok magabiztosabb lenni kicsit, mellesleg olyan jo illata volt a lanynak.

2017. jún. 29. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Màr miért ne lehetne soha baràtnőd?! Csak rossz helyen keresgélsz..ez lehet az oka!

Tàrskeresőkre regisztràlj,ott gondolom ki lehet rakni fotot ,ha írnak neked valószínű bejössz nekik..senki se tökéletes!

Próbàlkozz!

2017. jún. 29. 22:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonlóan gondolkodtam. Hülyén hangozhat, de nekem egy házibuli hozta meg az önbizalmam. Előtte én is reményvesztett önsajnáló voltam. A buliban ugyan a pia besegített, de képes voltam egyszerre 2 lányt elcsábítani. Aztán sajnos a hülye piás énem meg is sértette őket, így el is vesztettem őket. Ennek ellenére rájöttem, hogy nem is vagyok csődtömeg, csak nem próbálkoztam addig rendesen. Azóta pia nélkül is simán megy a csajozás. Csak egyetlen dolog van mindig. Még mindig nem sikerült egy dologból kinőnöm, de már dolgozok rajta. Sokszor érzem úgy hogy untatom a lányt, pedig egyáltalán nem, és ez az érzés elbizonytalanít, és valóban unalmassá válok. De egyébként a kicsit csúnyább lényok falnak engem. Szóval ne így fogd fel magadat, hogy ki ez a szerencsérlenség. Tudom nagyon nehéz megváltozni, és nekem egy kis sikerélmény is kellett, de képes voltam kilépni ebből, és szinte új ember lettem. De nem csak csajozás terén. Az összes akármilyen nemű ismerősömmel sokkal jobban el tudok beszélgetni, sokkal humorosabb lettem. Eddig kb senkit nem tudtam megnevettetni az öcsémen kívül, viszont most már önbizalommal símán megy. Amúgy kicsit fura érzés, mert nem rég éreztem rá erre, de nagyon szeretem.

Tudom mindenkibszt mondjs, hogy ne görcsösen tedd, de most én is azt mondom. Nehéz megérteni mi az, hogy nem görcsös. Úgy mondanám, hogy barátiasan kezdj ismerkedni, és ne csak alapkérdések legyenek, hanem a válaszaira tovább kérdezz rá. Beszéltesd, kerüldlj az irányító szerepbe, és ha egyszer megérzed milyen ez, már lazán kisujjból fog menni. És az egy nagyon nagy hiba, ha azonnal szerelmes leszel. Én abba a hibába léptem sokszor, hogy szintén azonnal szerelmes lettem csupán a lány külseje miatt. Most viszont a szép lányokhoz nem azonnal úgy megyek, hogy szerelmes vagyok, hanem szimplán ismerkedni kezdek, és ha ki tud alakulni egy flörtölősebb hangulat, és érzitek a kölcsönös vonzalmat, nagyon tartalmasan el tudtok beszélni, és érdeklődtök egymás után, ilyenkor alakul ki szerelem.

Szóval ne úgy fogd fel, hogy egy szerencsétlenség vagy, és akkor tényleg nem leszel az. Ha kell a lány, annál több kell, hogy simán kedvesen elbeszélgettek. Gondolj bele, hogy hényan el rudnak vele így beszélgetni. Kell egy kis plusz merészség, hogy a lányt meghódítsd. Te sem szeretnél egy olyan lányt magad mellé, akit állandóan bíztatnod kéne, hogy nem egy csődtömeg.

2017. jún. 30. 00:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Kezdetnek ne játszd el ezt a visszataszító romantikus mártírt.

Amikor gyorsan szerelmes leszel, akkor mindig, MINDIG egy illúzióba, egy idealizált képbe leszel szerelmes, aminek semmi köze a valós emberhez. Ezt kéne abbahagyni.

Mihelyt megtanulod, hogyan kell valódi emberekben valódi értékeket keresni és felismerni, sokkal jobban fog menni, meg talán akkor sikerül a saját értékeidet is felismerni és építeni rájuk.

Ha az élet minden területén szerencsétlen vagy, akkor ne legyél az. Amin tudsz változtatni, azon változtass, amin nem tudsz, azt fogadd el. Tudom, hogy közhely, de az alternatíva az, hogy olyan maradsz, mint most, és az nem hiszem, hogy sok jóra vezet.

2017. jún. 30. 08:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyszerű, Kérdező - el kell kerülnöd az esélyét is a dolognak. Ha nem találkozol nőkkel, nem lehetsz szerelmes se, nem igaz?

Bölcs törekvés egyébként, nagyon együttérzek veled. Nekem se kell se kapcsolat, se szerelem, igyekszem is elkerülni az emberek közeléségét, és másfelé nézni, ha vonzó lányt látok. Egyszerűen nem éri meg a dolog, annyi pénzt, energiát, és időt elvisz, amennyit soha nem fog visszahozni. És ez nyilván hiányozni fog majd valahonnét. Sajnos ez egy maximálisan deficites dolog, és a vége az lesz, hogy tönkremész.

Az volna a javaslatom, foglalkozz olyan dolgokkal, amik hasznosak, élvezetesek, és nem kell hozzájuk társ! Csomó ilyen van. Először tényleg nehéz megszokni az egyedüllétet és a magányt, de nem lehetetlen!!! És hosszú távon sokkal jobban kifizetődik, annyi előnnyel jár hogy azt el se tudod képzelni! Ha nekem sikerült, neked tutira menni fog!!!

2017. jún. 30. 16:58
 5/6 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat. de letezik szerelem elso latasra is vagy megse??
2017. júl. 1. 11:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy létezik. De ahogy írtam feljebb is, ilyenkor idealizált képekbe és nem valós személyekbe leszünk szerelmesek. Egyszerűen azért, mert a valós személyt nem ismerjük.
2017. júl. 3. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!