Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon szeretem a páromat, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem a páromat, de sajnos nem sok időt vagyunk együtt?

Figyelt kérdés

Mit tudok tenni, hogy több időt tölthessek vele?

Ha tehetném mindig együtt lennék vele, ő is hasonlóan, de így is minden alkalmat megragadunk amit csak lehet, mit lehetne tenni?

2018. febr. 20. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Minél nagyobbakat és gyakoribban kortyolsz, annál hamarabb találod üresen a poharat.
2018. febr. 20. 14:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne szervezzetek ennyi külön programot. Ha nem vagytok hajélandóak lemondani a spotrtról/hobbiról, költözzetek össze.
2018. febr. 20. 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:
59%
Ennyi információból nehéz érdemi tanácsot adni. Leírhatom mondjuk azt a klisét, hogy mindenkinek arra van ideje, amire szakít, de ezzel nem segítej sokat. Mit takar a kevés idő? Mi ennek az oka? Kicsit kifejthetnéd.
2018. febr. 20. 14:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha már a felnőtt kategóriába írtad, akkor a javaslatom: Amit minden felnőtt ember tenni szokott.Összeköltöznek.
2018. febr. 20. 15:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Előttem hozzászoloknak igaza van.

Először is mièrt nem tudtok sokat együtt lenni? Beszéletetek már ezekről?

Mióta vagytok eggyütt? Nem gondolkoztatok az összeköltözèsen?

Ennyi infoból amit leirtál nehéz segìteni.

2018. febr. 20. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!