Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljem túl a szakitást ha úgy érzem hogy ez a férfi volt eletem szerelme? Ő sajnos nős és a nejét valasztotta soha nem tudtam így mas férfira nézni mint ra 30 éves koromig nem tudtam mi az igazi szerelem
Egy dolgot vegyél csak figyelembe!
Te neki nem vagy az élete szerelme és feleannyira sem szeret téged mint Te őt!
Ha úgy érezne irántad mint te iránta, akkor őszinte lett volna, és melletted lenne.
De nem így van. És ki tudja mennyi mindenben hazudott még.
simán hazugság lehetett h szeret meg hasonlók, mert te vak voltál és mindent elhittél, azt hitted óóóó egy ilyen csodálatos pasi ilyen mesebeli...ja persze.
Erre ráb**asztál.
Szóval nem ő az!
És ne győzködd magad mert felesleges.
Neked nem a szakítást hanem a kib**aszott nagy hazugságokat , csalódásokat kell átvészelned.
Túl fogod élni.
Minden sz**art túl kell élnünk,. nagyon sok embernek, ha mindenki belehalna az ilyen csalódásokba már feleennyi ember sem élne a földön.
Szerintem ha kétlaki életet él,akkor máris van valaki aki helyedbe lépett és éppen azt a másik nőt kettyintgeti a neje háta mögött.
Ergo,egy gerinctelen féreg. Tehát úgy éld túl,hogy gondolj ebbe bele,hogy egy ilyen emberrel voltál együtt,aki a hazudozásaival a te nevedet is bemocskolta,mert ennyire nem tartott tiszteleben,hogy ha már szeretőt tart akkor minimum,hogy a szerető is tudjon már róla,hogy Ő csak a harmadik fél.
Saját magadat degradálod azzal,hogy ha sírsz utána...
És ha már kisírtad magad miatta,akkor állj fel és keress valakit aki megbecsül.
Mi történt veled azóta Kérdező?
Megnyugodott a lelked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!