Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden szerelemnél azt érzi...

Minden szerelemnél azt érzi az ember, hogy ő az igazi, és hogy a másikkal akarja leélni az életét?

Figyelt kérdés
Az ilyen érzések nálatok hosszú ismeretség után alakultak ki? Hosszú évekig szenvedtek, ha elvesztitek a szerelmeteket? Mindenféle pszichés problémáitok vannak?
2010. nov. 18. 23:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Hogy hogy minden szerelemnél? Minden héten másba vagy szerelmes?

Eddig egyszer voltam ténylegesen szerelmes, akkor az után alakult ki a dolog, hogy beleszerettem :)

2010. nov. 18. 23:53
 2/15 anonim ***** válasza:
Gregor Bernadett sűrűn gondolja így. Meg Groowhouse Judy is... Hát nem is tudom, hogy mi a "normális". Én számomra igazi szerelem egy létezik az életben.
2010. nov. 18. 23:55
 3/15 anonim ***** válasza:

Ezt a néhány sort Popper Pétertől érdemes elolvasni. Véleményem szerint nagyon igaza volt....

[link]

2010. nov. 18. 23:57
 4/15 anonim ***** válasza:
én pl. nagyon szerelmes fajta vagyok. Elég hamar érzem azt, hogy fülig szerelmes vagyok az illetőbe. Szerintem lehet többször is szerelmesnek lenni, csak vannak ész érvek, ami miatt egyik vagy másik szerelem hamarabb véget ér. Én többször voltam szerelmes, de talán helyesebb azt mondani, hogy fellángolások voltak. A nagy szerelem nálam kétszer köszöntött be az életemben, az első 3 évig évig tartott, és azóta is szép, és egyben fájdalommal teli emlék, a másik szerelem még tart, már 11 éve, a férjembe vagyok szerelmes. Vannak, akik hosszabb ideig szenvednek egy szerelmes ember elvesztésétől, de hidd el nekem, minden szenvedés véget ér, ha találsz egy új szerelmet! Nagyon igaz, hogy egy korábbit csak egy másik tud feledtetni. Nekem pszichés problémáim nem voltak, mindig tudtam, mennyit érek, és ha vége is lett egy kapcsolatomnak, ki sírás-rívás után helyre tudtam magamban tenni a dolgot és továbblépni. Sok sikert neked!!
2010. nov. 19. 00:01
 5/15 A kérdező kommentje:

Jaj, de komolytalanok vagytok :(.

Azt mondják, hogy többször szerelmes az ember az életben. Csak arra voltam kíváncsi, hogy ha többször szerelmes valaki, akkor minden szerelemnél így tönkre megy -e idegileg, és ilyen mélyen kötődik e. Vagy esetleg van úgy, hogy kevésbé szeretsz valakit? Mert azt mondják, hogy van, akit jobban szeretsz, van, akit kevésbé.

Én eddig egyszer voltam szerelmes, és ezentúl szingli akarok maradni, mert borzasztóan ragaszkodom a fiúhoz, ami nyilván badarság és beteges. De én sajnos,nem sajnos, de nagyon súlyosan sérültem, igaz, azután, miután anyám is eltávozott. Két fontos ember hagyott el engem egy időben, és pszichés gondjaim vannak.

De azért a legtöbb embert ez ennyire nem viseli meg. Arra lennék kíváncsi, hogy most minden szerelem ilyen? Meg mások is folyton öngyilkosak akarnak lenni? Milyen vitamin jó a szuicid gondolatok ellen?

Igazából én rohadtul komolyan gondoltam. A kémiai oldalán gondolkodom, hogy én három évig fogok akkor szenvedni, és aztán hirtelen elmúlik? Minden ember szenved akkor? Mert minden ember átesik ezen, és a legritkább esetben sikerül az első szerelem, a szerelem elvesztése után pedig szenvedsz, tehát mindenki egész életén át szenved aztán? Borzalmasan rossz állapotban vagyok, és akkor ti vicceltek. :((( Kösz.

2010. nov. 19. 00:01
 6/15 A kérdező kommentje:
De akkor az elmúlt szerelmeseket az ember még mindig szereti? Én nem tudom, mi bajom van, de kifejezetten rosszul vagyok hetek óta. A nyugtatók se nagyon segítenek. Sajnos elég rossz állapotban vagyok. Én nem vagyok éppen szerelmes típus. Meg valamiért betegesen ragaszkodom ahhoz a fiúhoz, nem tudok továbblépni. Oké, hogy személyiségzavarom van, de így még tíz-tizenötévig se húzom ki, akkor akarok öngyilkos lenni, addig be akarom végezni, amit be akarok végezni, tovább nem akarom húzni, rettenetesen elegem van a sok szenvedésből, és hogy mindenki elhagy engem.... Csak így nem fogom én már sokáig húzni, nagyon nem vágyom az életre.
2010. nov. 19. 00:07
 7/15 anonim ***** válasza:
Igen, mindegyiknél, és mikor vége, mindig belehalunk egy kicsit. Aztán mindig "feltámadunk". Mert muszáj tovább lépni.
2010. nov. 19. 00:20
 8/15 anonim ***** válasza:
Én eddig 3szor voltam szerelmes(1. plátói 2. az első IGAZI 3. nagy szerelem de túl sok ellentét) de csak az egyik aki még mindig fontos helyet foglal el a szívemben(2.) pedig sajnos már nincs köztünk :(
2010. nov. 19. 00:21
 9/15 anonim ***** válasza:
Ki viccelt........??
2010. nov. 19. 00:22
 10/15 anonim ***** válasza:
Én többször voltam szerelmes, ott mindegyik fiúnál azt éreztem h. ő az igazi.DE volt ami nagyon hamar elmúlt az érzés,m ert a fiú nem viselkedett úgy ahogyan azt szerettem volna.Volt egy 6 éves kapcsolatom ott kb. 3 évig gondoltam h. ő az igazi,pedig csak fél évig volt tökéletes.Volt egy fellángolásom,most meg van egy lassan 2 éves kapcsolatom és ott stabilan áll a dolog,de valszeg azért mert eddig itt van a legkevesebb porbléma.De nem minden pasiba voltam szerelmes, akivel jártam.Volt olyan akit szerettem,de tudtam, h. nem őt akarom férjemnek.A többinél akinél éreztem, örülök, h. nem lett belőle komolyabb,mert így utólag józan fejjel, semmi pozitívat nem tudnék mondani.
2010. nov. 19. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!