Minden szerelemnél azt érzi az ember, hogy ő az igazi, és hogy a másikkal akarja leélni az életét?
Hogy hogy minden szerelemnél? Minden héten másba vagy szerelmes?
Eddig egyszer voltam ténylegesen szerelmes, akkor az után alakult ki a dolog, hogy beleszerettem :)
Ezt a néhány sort Popper Pétertől érdemes elolvasni. Véleményem szerint nagyon igaza volt....
Jaj, de komolytalanok vagytok :(.
Azt mondják, hogy többször szerelmes az ember az életben. Csak arra voltam kíváncsi, hogy ha többször szerelmes valaki, akkor minden szerelemnél így tönkre megy -e idegileg, és ilyen mélyen kötődik e. Vagy esetleg van úgy, hogy kevésbé szeretsz valakit? Mert azt mondják, hogy van, akit jobban szeretsz, van, akit kevésbé.
Én eddig egyszer voltam szerelmes, és ezentúl szingli akarok maradni, mert borzasztóan ragaszkodom a fiúhoz, ami nyilván badarság és beteges. De én sajnos,nem sajnos, de nagyon súlyosan sérültem, igaz, azután, miután anyám is eltávozott. Két fontos ember hagyott el engem egy időben, és pszichés gondjaim vannak.
De azért a legtöbb embert ez ennyire nem viseli meg. Arra lennék kíváncsi, hogy most minden szerelem ilyen? Meg mások is folyton öngyilkosak akarnak lenni? Milyen vitamin jó a szuicid gondolatok ellen?
Igazából én rohadtul komolyan gondoltam. A kémiai oldalán gondolkodom, hogy én három évig fogok akkor szenvedni, és aztán hirtelen elmúlik? Minden ember szenved akkor? Mert minden ember átesik ezen, és a legritkább esetben sikerül az első szerelem, a szerelem elvesztése után pedig szenvedsz, tehát mindenki egész életén át szenved aztán? Borzalmasan rossz állapotban vagyok, és akkor ti vicceltek. :((( Kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!