Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van az 'igazi' szerelemnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van az 'igazi' szerelemnél még igazibb?

Figyelt kérdés
Mire is gondolok? "Szeretek valakit. Olyan sokáig vártam, és végre valaki, akit szeretek, nem utasít el. Ha nagyon belegondolok, nem teljesen olyan, amilyet mindig is szerettem volna, de most őt szeretem." Akkor tehát belevágjak? Mi lesz, ha egyszer csak betoppan egy "még igazibb"? Avagy addig kell várni, amíg a "teljesen igazi" meg nem jön? Vagy az sose fog, mindig marad valami kis hiányérzet? Nem vagyok már annyira fiatal, "véglegesre" gondolnám a dolgot... Tapasztalat a témában?
2009. febr. 19. 03:22
 1/3 anonim válasza:
Erre a kérdésre nagyon nehéz a válasz szerintem. Az igazi csak akkor igazi ha igazán szereted, de viszont az is elofordulhat hogy az igazi után amit te gondolsz lesz az a pont is hogy már nem is annyira igazi. Ezt nem lehet elore megjósolni az a tanácsom ha megfogadod, éljél vele próbáld ki és majd meglátod mi fog kialakulni. Sok sikert.:)u.i.: Túl sokáig keresgélni az igazit sem lehet mert még végul azt veszed észre hogy megoregedtél.
2009. febr. 19. 08:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Vannak nők, akik csak az igazira várnak, ők maradnak öregkorukra is egyedül. A szőke herceg NEM LÉTEZIK! Miért van az, hogy egy fiú már 5 évesen sem hisz a királylányban... bezzeg a nők!
2009. febr. 19. 08:54
 3/3 anonim válasza:
Én úgy voltam vele,h.majd találkozom az igazival,ha úgy kell lennie...De soha nem voltam az a "házasságra vágyó típus"!!!!A férjem sem!Ehhez képest, 6 nap után kérte meg a kezem!Azóta is boldog házasságban élünk!:)
2009. febr. 19. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!