Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kellene éreznem a szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene éreznem a szerelemnél?

Figyelt kérdés
3 éve vagyok együtt a barátommal (én 18éves vagyok ő 21 éves).Szóval nem tudom hogy ez-e a szerelem vagy is ha ez akkor az merül fel bennem hogy ez lenne az a híres szerelem!Én szeretem meg minden pl.:ha nincs velem hiányzik,szeretek vele lenni(de szexelni nem),ha otthagyna nagyon rossz lenne!Szerintetek ez szerelem mert szerintem nem de akkor mi?Vagy ez a szerelem csak én képzeltem jobbnak vagyis valami másnak!?
2011. jún. 4. 19:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szexelni nem szeretsz vele?Hát ez elég nagy baj. Volt már jóvele valaha is? Talán erről kellene vele beszélned,h mi esne jól neked az együttlétekkor...
2011. jún. 4. 19:08
 2/15 anonim ***** válasza:
Hát ez nem az ha szexelni nem szeretsz vele, mert az az egyik legjobb dolog benne! Ez csak szeretet, de majd egyszer úgyis elhagyod egy olyanért akibe szerelmes vagy és akkor majd megtudod mi az a szerelem
2011. jún. 4. 19:08
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes lennél, nem kérdeznél ilyet. Társfüggőségnek tippelném.
2011. jún. 4. 19:09
 4/15 Lord Sad and Bad ***** válasza:
Utolsó válaszolóval maximálisan egyetértek.
2011. jún. 4. 19:12
 5/15 A kérdező kommentje:
Volt már jó vele de csak ritkán!Szóval ez a társfüggőség valami betegség vagy az baj,rosszat jelent?Köszi a válaszokat!
2011. jún. 4. 19:16
 6/15 Lord Sad and Bad ***** válasza:
Társfüggőség az, amikor már nem szerelemmel szereted a párod,de félsz az egyedülléttől és/vagy a szakítástól,ezért inkább vele maradsz.
2011. jún. 4. 19:19
 7/15 anonim ***** válasza:
2011. jún. 4. 19:20
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. jún. 4. 19:23
 9/15 anonim ***** válasza:
Az is társfüggőség,ha egyik hosszabb kapcsolat után már bele ugrasz a következőbe...és sosem vagy pasi nélkül!
2011. jún. 4. 19:58
 10/15 anonim ***** válasza:

Olyasmit kellene érezned, hogy nem bírsz Nélküle létezni, Ő a mindened, állandóan Vele lennél, kívül- belül imádod, a testét, a lelkét, hogy arra vágysz, hogy mellette éld le az egész életedet. Hogy nem létezik számodra más, csak Ő, és ha nincs ott, akkor megöl a vágy, hogy újra Vele legyél. Hogy bármit tesz, azért csodálod, és imádod úgy, ahogy van... Hogy elmondhatatlanul boldog vagy Vele, és minden Vele töltött perc ajándék számodra... Azt hiszem, valami ilyesmi... Én ezt érzem 3,5 éve...

20/L

2011. jún. 4. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!