Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell éreznem, ha beleszerettem egy férfiba?
Figyelt kérdés
Le tudnátok írni a "tüneteket"?
Köszöntem.
16L
2011. szept. 15. 18:18
2/11 anonim válasza:
Tünetekről és mellékhatásokról kérdezze meg kezelő orvosát vagy gyógyszerészét!
4/11 anonim válasza:
Elönt a forróság ha meglátod, és úgy érzed, hogy neki akarod adni lányságod virágát :D
5/11 anonim válasza:
Mindenkinél másképp jelentkezik a "szerelmi tünet"
Ha nem tudod mit érzel akkor valószínű,hogy nem vagy szerelmes..Az ember tudja,érzi hogy fülig szerelmes lett.
6/11 anonim válasza:
Lányságod virágát! :D Hát ez k.rva nagy!:D
7/11 anonim válasza:
Utolsó engem barátnőm dobott (18) egy másik srác miatt, holott azt mondta hogy nem tudja mit érez iránta meg nem szeretne vele összejönni meg ilyenek. a 14 hónapos kapcsolatunk után 2 nappal később már a másik sráccal tolta, akkor ő most nem szerelmes? mert 1500 milliószor elmondta, hogy nem akar a sráctól semmit és azért dobott, mert már nem érez úgy irántam.
9/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mit érzek, de remélem, nem szerelem. Semmi hangulatom a hülyékhez, köszi. :)
2011. szept. 15. 21:07
10/11 anonim válasza:
Mindenki tudja, hogyha szerelmes, ha kételyeid vannak nem vagy az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!