Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a legjobb barátomba! Mit tegyek?
Ha jól nézel ki és nem homár,akkor csak idő kérdése a dugás,uh nyugi.
Érj hozzá többször.
A kezéhez a hajához,csak észbe kap előbb-utóbb.
Így jártál...
Találj ki neki egy ilyen történetet és meséld el. Aztán majd mond rá valamit. Abból már kihámozhatod hogy mit gondol az ilyesmikről. Utánna utalgass rá. Aztán ha azse nem akkor így jártál.
Ismerős helyzet... :D Választanod kell 2 lehetőség között. Az egyik, hogy elmondod neki, és abból vagy lesz valami vagy nem. Ennek az a kockázata, hogy ha nem pálya a másik félnél a dolog, akkor a barátság is elveszik így. A másik hogy megtartod a barátságot, és nem mondod el neki. Én a másodikat választottam, megtanultam kezelni :)))
2év kínlódás után most már lassan 5 éve vagyunk barátok :)
és most hova szarjak ? :DDD el ne mond, én megjártam, és 2 éve egy szót sem szól hozzám, én se hozzá. megbánod majd ! kerülni fog direkt ezért. !! én tudom én is ezt tettem egyszer mikor a legjobb barátnőm elmondta nekem-. !
17 / F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!