Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit kéne éreznem, (bővebben lent)?
A sztori tömören, hogy 3,5 hónapja megismertem a neten egy lányt. Sokat beszélgettünk, szimpatikusnak találtuk a másikat, nagyon jól elvoltunk. Teltek a hetek, majd kicsivel több mint egy hónap után "szerelmet" vallottunk egymásnak. Furcsának tartottuk ezt az egészet, hogy még nem is láttuk a másikat, de szerelembe estünk, de mégis így éreztük. Kis idű múlva aztán találkoztunk, minden rendben volt. Ölelkeztünk, csókolóztunk stb és jól éreztük magunkkat. Az lenne a problémám, hogy már egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy amit érzek, az szerelem. Szeretem, de félek, hogy ez nem szerelem, csak erős szimpátiával keveredett vonzalom, és úgy meg nem látom értelmét... Nem szeretnék X hónapot vele lenni ebben a bizonytalanságban, hogy aztán összetörjem azzal, hogy "sosem szerettelek úgy".
20/F, a lány 19
szval most az a kérdés h szereted e, vagy csak szexuálisan vonzódsz hozzá...
nos, erre van egy nagyon jó módszer. elég nagy hülyeségnek hangzik, de működik és tényleg nem viccelek!
annyi az egész h kivered a faszod a csajra, ezzel csillapodik a szexuális vágyad, majd utána gondolkozol rajta h tényleg szereted e. ilyenkor derül ki minden...
Ha amúgy jól érzed magad vele, lehet egy hosszútávú kapcsolat. Nem feltétlenül kell szerelmesnek lenni ahhoz, hogy boldogok lehessünk. A szerelem amúgy múló dolog, mindenkor elmúlik, a szeretet marad meg és ez sokkal többet ér.
Gondold végig: ha te ezzel a lánnyal csak azért szakítanál, mert nem vagy belé szerelmes ,de különben minden tökéletes ,és jön egy olyan valaki, akibe valóban szerelmes leszel...nos ez a "rózsaszín köd" hamar feloszlik, lehull egymásról a lepel, megismeritek egymást és kiderül egymás ellentétei vagytok. Akkor melyik kapcsolat volt fontosabb, és biztosabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!