Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferjeteknek szokott viberen uzenni neha egy-egy kolléganője nem munkaval kapcsolatban? Nem banjatok?
Nem. Nincs is vibere. Se FB.
Nekem van viberem, de pasikkal nem irogatok.
Bár vibere nincs, facen szokott ,de nem munkaügyben,hanem hogy hozzanak-e neki sütit,vagy kiugrik-e velük enni (egy ápületen belül van sok bolt).Ált nimcs ideje erre. Sms vagy email,hívás van inkább munkaügyben. Nem zavar,oktat is párom ,szóval ő tudja leginkább az új programot kezelni,ráadásul télen ő a fő szaki,egy mérnökség is a keze alatt van. Szereti,jól is végzi a munkáját,rendes vele a fönökség is,így mivel őt becsülik,ö is becsüli őket. Mellesleg amúgy is segitökész ember.
( ejj kaphatna duplája fizetést is ,mert ez édes kevés a végzettségéhez képest )
De az szokott zavarni,hogy megosztani ezt azt van ideje,de nekem írni,élünk-e még a gyerekekkel,ahhoz nincs. De amúgy napközbe is sokat beszélünk. Ha megy ki,babát hordozóba tesszük és irány vele. Nem jár később haza,nem jár semmi céges akármire,ha mennie kell valamerre,engem hív elsönek megyünk e.
De miket üzennek? Ez a kérdés inkább.
Nálunk ilyen van,jössz e sütizni,hogy van a baba,de édes. És kb ennyi. Semmi félreérthetőt.
FB-on szokott velük beszélgetni.
Nem zavar. Közösen használjuk a tabletet, számítógépet, ha épp nyitva az ablak van bele szoktam olvasni. Főleg arról beszélnek hogy kimennek-e ebédelni, kinek mi van a családjával, mi lesz/volt a csapatépítőn stb.
Nyilván ha más jellegű beszélgetés lenne, zavarna.
Mára már leszokott róla.
Amikor beszélgetett célj
a volt vele....
Bocsi. Elküldte! nem vette komolyan a kapcsolatunkat...
Mióta jön a baba, már nem tesz ilyet. Közös ismerősökkel vált néhány szót.
Utolso de naiv vagy...
A kerdesre a kozvetlen melos csapatnak van egy facebook csoportja. Egy csaj van a csoportban neki is en voltam anno a HR-ese szoval nem igazan izgat a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!