Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem nem akar gyereket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem nem akar gyereket, soha nem akart. De ha a kezébe veszi majd, megszeretheti?

Figyelt kérdés

Ha mégis vállalnánk gyereket, csak megszeretné, nem?

Elég érzékeny ember, nem tudom elképzelni, hogy ha kézbe venné azt a kis csodát, ne örülne neki, ne hatódna meg tőle.

Voltatok már így, hogy férjetek nem akart babát, de lett, és aztán minden jól alakult, megszerette az apaságot?

2018. jún. 2. 23:11
1 2 3 4
 21/39 Lifeishard ***** válasza:
100%

Megszeretheti, de garancia semmire sincs - lutrira gyereket vállalni pedig véleményem szerint önző dolog és hatalmas felelőtlenség.

Sok férfi meghatódik a csecsemők láttán, de mégsem akarnak gyermeket: a "babázás" bája nem tart örökké...

2018. jún. 3. 13:22
 22/39 anonim ***** válasza:
76%
Legjobb esetlben azonnal elválik - jogosan :)
2018. jún. 3. 16:33
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Megszereti, megszereti.... és akkor mi van?

Attól még ugyanúgy nem akar pelenkázni, este felkelni, sétálni vinni, meg tutujgatni, ha jön a foga. Nem lesz a gyereknek igazi apja, te egyedül csinálhatsz mindent, aztán meg azért megy a sírás.

2018. jún. 3. 18:05
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Én kicsit a másik oldal vagyok nőként: egyelőre nem szeretnék gyereket, a párom meg inkább szeretne.

Egy biztos, a gyerek legyen közös döntés. Ne erőltesd rá, egyáltalán nem biztos, hogy megszereti "a kis csodát". Én is fogtam már "kis csodát" (értsd üvöltő csomagot, meg erőszakos kétévest), keresztszülő is vagyok, aranyos a gyerek, persze, de otthonra nem kéne.

2018. jún. 3. 19:25
 25/39 anonim ***** válasza:
92%

Nalam en szerettem volna gyereket egy idoben, a ferjem abszolut nem (annak ellenere h imadja a gyerekeket) de mondtabh ha en ennyit even szeretnem akkor o belemegy, nekem igy viszont nem kell.

A gyereket mindket felnek akarnia kell nem csak elfogadnj, es ilyenkor nem a sajat erdekeidet kell nezni hanem a gyereket. Ezzel csak raeroltetsz egy gyereket akit vagy megszeret, vagy nem. Ennek igy mi ertelme van?

Ez nem egy olyan dolog ami meger egy kockazatot, mert ha neki ez nyug mar most, akkor neked is az lesz mert mindent egyedul kell csinalnod es ha kimerult vagy es eleged lesz majd kozli h “te akartad”.

En lemondtam a gyerekrol, utazgatunk

2018. jún. 3. 22:11
 26/39 A kérdező kommentje:
# 25 végleg lemondtál róla, és nem félsz, hogy megbánod később?
2018. jún. 3. 22:14
 27/39 anonim ***** válasza:
77%

Kerdezo, 25-os vagyok:-)

Nem, nem felek h megbanom mert ha merlegre teszem a dolgot akkor en inkabb attol felnek h ha raeroltetem a gyereket azt a gyerek erzi meg, vagy esetleg besokall es elhagy (nem gondolom, de ha egy ember nem akar gyereket ez megeshet) es akkor ott allok szinglikent egy gyerekkel, szoval nekem ennyit nem er meg.

En felnottkent tudom vallalni es kezelni a kovetkezmenyeket, de egy gyerek nem es nem ennek nem tehetem ki sem ot, sem a ferjemet.

A helyzet az h gyereket barnikor barkivel lehet csinalni, a tarslelkedet csak egyszer talalod meg.

2018. jún. 4. 08:00
 28/39 A kérdező kommentje:

"A helyzet az h gyereket barnikor barkivel lehet csinalni..."

Bármikor biztosan nem.

Míg egy férfi 70 évesen is csinálhat gyereket, egy nő szülőképes kora ennél jóval limitáltabb.

2018. jún. 4. 13:01
 29/39 anonim ***** válasza:
18%

#28:

Na igen... éveket elvesztegetsz egy olyan férfi mellett, aki nem akar gyereket.

Aztán mikor csörög a biológiai óra, inkább megkockáztatod, hogy maradsz egyedül.

Nem lenne egyszerűbb időben bevállalni az egyedülálló anyaságot? Valami oka csak van, hogy családban akartál gyereket vállalni.

2018. jún. 4. 13:44
 30/39 anonim ***** válasza:
81%
Egyszerű ez. Eldöntöd, hogy a férjedet akarod, vagy szülni valami faszitól, aki akar gyereket. Neked kell tudni, mi fontosabb. A kettő együtt nem működik, ezt jobb belátni.
2018. jún. 4. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!