Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem nem akar gyereket, soha nem akart. De ha a kezébe veszi majd, megszeretheti?
Ha mégis vállalnánk gyereket, csak megszeretné, nem?
Elég érzékeny ember, nem tudom elképzelni, hogy ha kézbe venné azt a kis csodát, ne örülne neki, ne hatódna meg tőle.
Voltatok már így, hogy férjetek nem akart babát, de lett, és aztán minden jól alakult, megszerette az apaságot?
Hogy lehetsz egy ennyire önző, OSTOBA, számító liba? Az ilyenek miatt van annyi csonka család, mert azt hiszitek, hogy minden ember vágya a babázás, kierőszakoljátok, aztán meg lestek, hogy az apuka nem kér belőle. Be nem vett bogyók, kiszúrt óvszerek, hazudozás áll az ilyen nők mögött.
Ha minden vágyad az anyaság, de a párod a háta közepébe sem kívánja, az egy ÖSSZEEGYEZTETHETETLEN ellentét. Abszolút szakítóok, amire nem megoldás a teherbe esés az akarata ellenére. NEM TUDOD magadhoz láncolni ezzel!
Ideje lenne olyat keresni, aki vágyik is rá és nem tönkretenni mindjárt három ember életét. Sokan nem csodaként, hanem katasztrófaként élik ezt meg. Nincs jogod senkire ráerőszakolni a szülői szerepet.
Hany evesek vagytok?
Ha meg 30 alatt vagy, akkor ultesd le es kerek-perec mondd meg neki TE akarsz gyereket es mondja el o, hogyna tovabb?
Ha 30 felett vagy, de még 35 alatt, akkor ultesd le es mondd el neki TE most mar akarsz gyereket, es hallgasd meg mt mondd, ha azt hgy marpedig o nem, akkor mondd meg szeretnel elvalni es keresni valakit akivel lehet klzos gyereked. Utana hallgasd meg megint.
Ha elmltal 35. Ulj le magaddal a tukor ele es beszeld meg magaddal kepes lennel-e gyorsan valni es gyorsan folhajtani valakit (akar heti tobb randit lebonyolitva), akivel rovidtavon es kockazatvallalosan egybl gyerekkel indtanal. Ha igen akkor csak kozold el sueretned hagyni, mert nem akar gyereket, te pedig rajottel akarsz es muszaj emiatt tovabblepned mert ketyeg nagyon a biologiai orad.
Masik opcio az utolso esetre, hogy veletlen teherbeeel tole, de lelkileg rakeszulsz, hogy ezzel vege a boldog kapcsolatotoknak lehet kidob, lehet majd abortuszt akar, lehet utana megcsal es igen lehet soha nem fogja megszeretni a gyereket akkor se ha egyutt maradtok.
Minden esetben keszulj a legrosszabbra es kepzeld el hogy egyedul maradsz. Ha ugy erzed ezt meg tdod oldani, mert egy gyerek neked igenks teljesse tenne az eleted es nem akarsz kifutni az idobol, akkor nyltan beszelj errol es merj lepni.
En anno elvaltam, mert a ferjem nem akart tobb gyereket (persze nem csak ez vilt a gond). Talaltam masik part 3 even belul es remelhetoleg lesz is még gyermekem. Nehez es mas mint egy elso hazassag, de nem banom.
Anya, ne kockáztasd az egészséges lelki fejlődésem, hogy hátha megszeret majd engem az apám, aki soha nem akart.
- üzenet a gyerekedtől
Haverom azért nem akar gyereket, mert undorodik a gondolattól is, hogy oda bedugja, ahonnan egy gyerek kijött. Az egész témát így kezeli: undorodik a terhes nőktől, az anyatejtől, szüléstől, mindentől. Nem tud nőként tekinteni arra, aki már szült. Nekem bevallotta, hogy hagyott már el nőt azért, mert becsúszott a terhesség. Az abortusz közös döntés volt. De így se tudott többé közeledni hozzá. Mindig arra gondolt, hogy benne volt egy másik ember.
A te párod miért nem akar gyereket? Hallgasd meg az érveit. De odafigyelve, nyitottan. Látni fogod, hogy mi várna rátok, ha az akarata ellenére gyereket szülsz.
Tessék, ebből is szemezgethetsz (vagy ezt is te írtad ki?)
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!