Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem nem akar gyermeket, miért?
Ilyen nincs.
Mikor elvetted ezt illő lett volna tisztázni!
- Miért nem akarsz tőlem gyermeket drágám?....
(Itt jön a nejed része... )
Remélem segítettem.
" szakembernél voltam aki azt mondja, hogy írassak reája ingatlant, adjak több pénzt, hogy érezze független"
Ilyet maximum egy retardált mond. Mégis mi értelme lenne? Mégis miért érezné magát függetlennek, ha még jobban te pénzelnéd?
Egyébként meg nem kell megindokolni, hogy miért nem akar, csak mondja meg konkrétan. Te pedig kereshetsz olyat, aki tényleg akar. Mert ebben a témában nincs kompromisszum.
Mert már van gyereke.
Ennyi, én sem vállalok egynél többet.
"szakembernél voltam aki azt mondja, hogy írassak reája ingatlant, adjak több pénzt, hogy érezze független, mert lehet nem érzi biztonságban magát"
Ez a szakember barátja, rokona vagy szeretője a feleségednek?
14 éve nem volt alkalmatok megbeszélni, hogy ki milyen életet szeretne? Hogy mit akartok egymástól?
Sőt, még most sem, mert a gyakorin érdeklődsz, ahelyett, hogy az asszonnyal beszélnéd meg.
Ok, nem az első randin kell ezt megbeszélni, de összeköltözés, házasságkötés elött, mindenképp. Elmondtad neki, hogy te nagy családot szeretnél? Ha igen, mikor? És ő beleegyezett?
Vagy úgy gondoltad, hogy erről nem kell beszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!