Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar a feleségem otthon maradni?
Én megértem, én sem akarnám feladni a karrieremet.
Miért vársz el tőle ilyesmit? És utána csodálkozol, ha unatkozik és boldogtalan lesz!?
Mai provokatív kamukérdés?
Ennyire unalmas a nyári szünet?
Megértem, én sem akarnék csak otthon lenni mindig. Nem vagyok karrierista, el lennék otthon 2-3 évig, de nem örökre.
Én örülnék neki, ha a párom olyan jól keresne, hogy nem lenne létszükséglet, hogy én is dolgozzak 8-10 órát. De egy 4 órás állást a gyerekek és a család mellett is bevállalnék, mert úgy valahogy sokkal hasznosabbnak érezném magam.
Egyébként abból a későbbiekben sok probléma lehet, ha valaki mindig otthon van egyedül. Nem érik ingerek, nincs sikerélménye. Nem mindenki olyan típus, hogy a háztartás kielégíti a tenni vágyását.
Akar valamit kezdeni az életével.
Joga van ehhez, pont ugyanúgy, mint neked. A hideg kiráz ettől a felfogástól, hogy a nő maradjon otthon, nevelje a gyereket, vezesse a háztartást. Miért kell őt bezárni a négy fal közé?! A gyerek mindkettőtöké, és abban a házban laksz te is, nem csak ő. Segíts be neki az otthoni teenőkben, és hagyd őt dolgozni, örülj, hogy komoly ambíciói vannak!
Én, ha ilyet kérne tőlem a férjem beadnám a válókeresetet, és nem kizárt, hogy ezt ő is így gondolja. 35/N
Szerencsétlen feleséged... Nem, nem ez a normális! Az lenne a normális, hogy megosztjátok a feladatokat, a gyerek nevelést, a háztartást és az egyéb ügyeket is. Nem annyiból áll az apaság, hogy megcsinálod a gyereket, aztán pénzeled. A feleséged pedig a társad és nem a cseléded.
Am igaza van a előttem írónak, egy ilyen komoly horderejű dolgot, miért nem a házasság előtt tisztáztatok? Sajnos sok olyan nő van aki inkább szül 3-4 gyereket, csak ne keljen dolgozni. Miért nem kerestél egy ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!