Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért nem akar a feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar a feleségem otthon maradni?

Figyelt kérdés
Számomra az a normális, hogy dolgozom (pénzt keresek), a feleségem pedig neveli a gyerekeket. A feleségem viszont nem akar itthon maradni, és csak gyereket nevelni, hanem komoly ambíciói vannak. Én reggeltől estig dolgozom, és számomra az lenne az ideális, ha én pénzt keresek, a feleségem pedig foglalkozik a gyerekekkel, vezeti a háztartást és intézi az egyéb ügyeket. Ez a mai világ hozománya, hogy a nőknek nincs elég idejük a legfontosabb feladatra, nem akarnak csak anyák lenni? 32/F

2014. jún. 29. 20:32
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
93%
én is megtehetném de bevallom,már nagyon unom az itthonlétet. pár évig nagyon klassz,aztán az ember elkezd fáradni majd nagyon tele lesz a.... most ott tartok h úgy érzem h a taposómalomból ha nem kerülök ki nagyon gyorsan,kiugrom az ablakon. és nem a gyerekek miatt. a járulékos dolgok miatt. kaja,mosás,mosogatás,pelenka,takarítás minden nap szinte ugyanolyan uncsi!!!!!! elég volt!! én 7 éve vagyok itthon,de már csak szeptemberig!
2014. jún. 30. 14:20
 52/67 anonim ***** válasza:
35%
Kedves 51-es. Ez abszolút ertheto is. De te is rögtön a ló túloldalára akarsz ugrani? Reggeltől estig munka, kulfoldi utazgatasok? Vagy -ahogy szerintem normális- egy gyerekbarat munkahelyet keresel, ahonnan el lehet (fitetett v nem Fizetett, most mindegy) szabadságra jonni, ha a gyerek beteg, tanítás nelkuli munkanap van, anyák napja, tokfaragas, dobozból hóember építés (meg sok egyéb erdekesseg, ami miatt nalunk csütörtökönként 3-ra be lehet menni, es hat be is megyunk, mert senki sem szeretne a csemetéje csalódott arcat elképzelni, hogy csak az o anyukája nincs ott), tanítási szünete van, stb. És akkor még mindig ott a háztartás. Persze nyilván lehet, nagyi/bebiszitter/szomszed néni otthon, a házimunkát is elvégzi, es anyuka dolgozhat estig, elutazhat napokra, lehet ambiciózus.
2014. jún. 30. 14:34
 53/67 anonim ***** válasza:
38%

Én teljes mértékben megértem, ha valaki karrierre vágyik. Ha valaki sikeres szeretne lenni, 10-14 órát dolgozni, milliókat keresni, konferenciákra járni, külföldre utazni. Én is ezt teszem.

De minek ehhez gyerek? Komolyan valaki válaszoljon nekem erre. Nem lehet karriert építeni a gyerekvállalás előtt vagy akkor, amikor már iskolás az a gyerek? Miért egy kisgyerek vagy csecsemő mellett jut egy nőnek ez az eszébe? Komolyan nem értem. Ez egyszerűen ÖNZŐSÉG. Mondom mindezt úgy, hogy én is nő vagyok, 26 éves, 5 évet jártam egyetemre, több nyelvet beszélek, rengeteget dolgozom, komoly ambícióim vannak. Jelenleg. Szeretnék eljutni egy bizonyos szintig, és tudom, hogy addig nem fér bele az életembe a gyerek. De 8-10 év múlva igen. De akkor csak ő lesz, addig amíg nem lesz iskolás, vagyis bizonyos szintig önálló. Utána visszafogottabban, de ismét lehet a karrierre koncentrálni. Addig viszont rám lesz szüksége nem pedig a nagymamájára, ahogy annak idején nekem is anyukám volt a biztos pont az életemben. Én ezt a szülői példát hozom otthonról. És ti? Titeket az állam nevelt fel, esetleg nagyszülő vagy bébiszitter? És ez olyan jó volt, hogy ti is ezt a példát követitek?

2014. jún. 30. 18:45
 54/67 anonim ***** válasza:
38%
Nem kell 10 órát dolgozni meg külföldi utakra járni ahhoz, hogy milliókat keress. Plusz nem minden nő erre vágyik.
2014. jún. 30. 18:54
 55/67 anonim ***** válasza:
100%
De itt nem minden norol, hanem konkretan a kerdezorol volt szó :)
2014. jún. 30. 19:11
 56/67 anonim ***** válasza:
83%

Van, akit azért hagynak a nagyira, mert nem keresnek annyit a szülők, hogy anyuka három évig csak üljön a popsiján.

És ott bukik el az egész, hogy igenis az apa is fontos. (Emlékeztető: még mindig a feminista vagyok.) Ugyanolyan fontos, mint az anya, felőlem megfulladhattok a tiltakozásban. Ő is otthon maradhat, a gyerek nem fog sérülni.

Nem értem, hogy itt ki milyen jogon kér számon másokat. Titeket sem neveltek nagy értékekre, ha így rátámadtok azokra, akik máshogy látják, hiába ültetek anyukátok szoknyája mellett három évig.

2014. jún. 30. 21:23
 57/67 anonim ***** válasza:
22%
Itt nincs szó se kényszertől, se szuksegrol, es nem is a kommunizmusban élünk, amikor a 4-kor meg a legfontosabb emberek is végeztek. Itt egy konkrét példáról van szó. Igen, lehet, hogy az apa is feladhatna az állását, bar suemely szerint meg sem fordult a fejemben, hogy vannak olyan elvakult feministák, hogy keesek eltartani egy pasit. Sőt, az sem fordult meg a fejemben, hogy vannak olyan anyák, akik nem akarnak a gyerekük betegágyánál lenni, latni, amikor először felmászik a maszokara, amikor felismerhető borkat rajzol, vagy esti meset mondani neki, mert inkabb ücsörögnek egy üzleti vacsorán. De kezdem elhinni, hogy van ilyen, hat hajra :)
2014. jún. 30. 22:01
 58/67 anonim ***** válasza:
78%

Nem egy pasit tart el a nő, aki az otthon lévő férjét és a gyerekét eltartja, hanem a családját.

És az apa nem ugyanolyan szar ember, aki nem a gyereke betegágya mellett van? Szülő szülő. Nincs különbség.

2014. jún. 30. 22:07
 59/67 anonim ***** válasza:
22%
Mindenesetre ritkább a fozogeto, beteget apolgato ferfi, legalabbis a heteroszexuálisok világában. Mint ahogy ritkább a vonatozgato, varepitgeto, vagy kertben bunkert acsolgato no is.
2014. jún. 30. 22:34
 60/67 anonim ***** válasza:
84%
Elég szomorú, hogy egyes foglalkozásokat és elfoglaltságokat szexualitáshoz és kuki-puncihoz kötnek felnőtt emberek.
2014. jún. 30. 23:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!