Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem nem akar gyereket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem nem akar gyereket, soha nem akart. De ha a kezébe veszi majd, megszeretheti?

Figyelt kérdés

Ha mégis vállalnánk gyereket, csak megszeretné, nem?

Elég érzékeny ember, nem tudom elképzelni, hogy ha kézbe venné azt a kis csodát, ne örülne neki, ne hatódna meg tőle.

Voltatok már így, hogy férjetek nem akart babát, de lett, és aztán minden jól alakult, megszerette az apaságot?

2018. jún. 2. 23:11
1 2 3 4
 1/39 iamaveryniceguy ***** válasza:
63%

Miért mentél hozzá ha te akarsz gyereket és ő nem akar?

Amennyiben nem tudtad házasodás előtt, akkor mi a tök? Ilyet az ember megbeszél már ismerkedési fázisban.

A gyerekvállalás alapból nehéz, még úgy is, ha mindkét fél akarja. Azzal matekozni, hogy "hátha megszereti az apaságot majd" nem jó kilátás.

Aki akar gyereket olyan párt keressen, aki szintén akar.

Btw nem feltétlenül. Én tiniként akartam majdan gyereket. Aztán ahogy idősebb lettem, egyre kevésbé akartam. Mióta testvéreimnek vannak gyerekei és belekerültem ebbe a világba is rájöttem, hogy nekem nem kell gyerek.

A sajátomat szeretném és mindent megtennék érte, de nem akarok eljutni oda, hogy ez megvalósulhasson. Amennyiben pedig egy nő valamilyen módon (nem élvezek a nők puncijába, mindig a másik fél testén/szájában van vége a mókának (tehát lehetetlen a dolog)) titokban teherbe ejtetné magát tőlem...a gyereket szeretném, de a nőt amennyire csak lehet kizárnám az életemből. Lehetőleg a gyereket is elvenném tőle, hogy ne egy ilyen agyhalott nevelje.

2018. jún. 2. 23:15
 2/39 anonim ***** válasza:
82%
Nincs kizárva, de ne bizz benne. En ugyan igy voltam. Választás elé állitottam, vagy én vagy gyerek. Megszületett a gyerekünk és teljesen boldogtalan voltam, mert soha kezébe nem vette, ha belegondolok most is az vagyok,de megtanultam vele élni. Szereti, és jobb ritka pillanataiban foglalkozik is vele, a gyerek igy ismeri, igy szereti,De én magamnak teljesen mást kivántam. Boldog családi életet.Amit soha nem kaphattam meg, az igazi apát az oldalamra.... De nem kaphat meg mindent az ember. Mérlegelj, hogy a személyisége tényleg olyan jo -e, hogy megéri felválalni a kockázatot, hogy egy csapnivaló apa lesz, vagy esetleg elhagyna. Elég erös lennél -e egyedül maradni. én ha ujra 18 lennék meggondolnám. De egy házasságnak több oldala is van, ami rosszul müködhet, nálunk a többi nagyon jó.
2018. jún. 2. 23:23
 3/39 anonim ***** válasza:
96%
Még ha szeretné is a gyereket, szülőnek lenni akkor is gyűlölhetne. Sokan vannak így kívánt gyereknél is, férfiak és nők egyaránt. A gyereket mint embert szeretik, de nem akarnak apák vagy anyák lenni.
2018. jún. 2. 23:24
 4/39 anonim ***** válasza:
100%

"Férjem nem akar gyereket, soha nem akart."

"Ha mégis vállalnánk gyereket, csak megszeretné, nem?"

Ha ő nem akar, akkor csak te vállalsz gyereket, a döntésed pedig konkrétan ráerőlteted nem?

2018. jún. 2. 23:27
 5/39 anonim ***** válasza:
90%

Ha a kérdésed arra irányul kitrükközöd előre szólok nem jó ötlet.

Ha megesett hát megesett,beszéljétek meg és próbálj rá hatni,ha igazán fontos vagy neki közös nevezőre juttok.

2018. jún. 2. 23:47
 6/39 anonim ***** válasza:
100%

Te jó Isten. Soha nem vállalnék úgy gyereket, hogy nem vagyok 100% biztos abban, hogy a barátom/férjem is szeretné és akarná. Miért jó a gyerekkel (férjjel is) kicseszni?

"kézbe venné a kis csodát" Ááááh ez duma.

Egyik barátnőm is így vállalt, már előtte többször panaszkodott arról, hogy a férje nem akar. Lett két gyerek, férj kb menekül otthonról, minden a barátnőmre hárul, gyerekeket leszarja a férje.

2018. jún. 2. 23:53
 7/39 anonim ***** válasza:
2018. jún. 3. 00:00
 8/39 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek kárára kockáztatnál, hogy vagy bejön, vagy nem? Te is mintaszülő lennél hallod...
2018. jún. 3. 00:03
 9/39 anonim ***** válasza:
89%
Tudok ilyenről, de ez a ritkább
2018. jún. 3. 01:10
 10/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogja megszeretni. Apám is ilyen helyzetben volt, hát nem sok emlékem van róla, 15 éves korom óta meg egyáltalán nem láttam. Azt se tudom él e még. Szerintem ne erőltesd ezt a dolgot.

27N

2018. jún. 3. 01:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!