Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a házasságról ami inkább "szerződés"?
Túlbonyolítva nem akarom,de ha mondjuk én és a párom, összeházasodtunk. Szeretjük egymást de nem ez a világ leglobogóbb szerelme, kár lenne tagadni. Nincs nyílván különösebb "igényünk" egymás felé. Fogalmazzunk úgy hogy nem a szerelem, hanem egyikőnknek is meg a másiknak is, egy kis érdek volt a motiváció. Tudatosan. Egy adott pillanatban mindkettőnknek a házasság volt az érdeke, és egymás. (Sokminden forgott kockán és sokmindenre nyílt lehetőség. Pénz, jogok, egy előnyös frigy volt, az a lényeg ne szépítsük és ne bonyolítsuk.) De a válás még sosem merült fel, főleg mert nem is kertelt egyikőnk se egyiket se csapta be ezzel a másik, tudott dolog volt. Szal együtt maradunk, de ez érdek volt és valszeg lesz is, de ha nem érzem kényszernek? és ha soha nem éreztem rosszul magam emiatt? kellene?
Mi a véleményetek? Borzasztó dolog ez? Megvetésre méltó?
Nem ertem a kerdest 😂
Amugy semmi, ugy eltek ahogy akartok, ez csak titeket foglalkoztat.
09:44
Melyik részét nem érted? Olvasd a válaszokat is és akkor fogod. Azokban van jobban.
Én speciel egy összefüggő, értelmes mondatot sem találtam. Legközelebb olvasd el, és csak akkor küldd el, ha érted, hogy mit írtál.
A "kérdésre" válaszolva, csatlakozom az egyik korábbi hozzászólóhoz, és engem sem érdekel. :)
54: Legközelebb így lesz.;-)
A válaszok közt sok minden van még, amiben találhattál volna "összefüggő mondatot" egyébként.
Igazából a buktatók megvannak. (de szerelmi házasságnál is meg van ez.
Az pedig a szerelem. Amikor puszta barátság és üzlet a kapcsolat akkor az ember hajlamosabb az érzelmeinek engedni. Tehát jön a szerelem akkor inkább fogja azt választani.
Ez persze egy kihűlt házasság esetén is fenn áll. És a szerelem nem bekalkulálható dolog.
Pl. Én beleszerettem egy kollégámba a párom melett. De szerettem a párom ezért őt választottam. Nem volt kérdés, mert tudtam hogy ő a nekem való férfi hogy szeretem és lángra tud gyújtani. Plusz megvan közöttünk az őszintesség és bizalom. Tehát minden kerek volt.
Ha a párom nem érdekelne vagy valami rosszul működik akkor biztos az újnak engedek teret.
Ennyi buktatója tehát van. Hogy a hűség annyira nem olyan erős ilyen kapcsolatoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!