Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a házasságról ami inkább "szerződés"?

Figyelt kérdés

Túlbonyolítva nem akarom,de ha mondjuk én és a párom, összeházasodtunk. Szeretjük egymást de nem ez a világ leglobogóbb szerelme, kár lenne tagadni. Nincs nyílván különösebb "igényünk" egymás felé. Fogalmazzunk úgy hogy nem a szerelem, hanem egyikőnknek is meg a másiknak is, egy kis érdek volt a motiváció. Tudatosan. Egy adott pillanatban mindkettőnknek a házasság volt az érdeke, és egymás. (Sokminden forgott kockán és sokmindenre nyílt lehetőség. Pénz, jogok, egy előnyös frigy volt, az a lényeg ne szépítsük és ne bonyolítsuk.) De a válás még sosem merült fel, főleg mert nem is kertelt egyikőnk se egyiket se csapta be ezzel a másik, tudott dolog volt. Szal együtt maradunk, de ez érdek volt és valszeg lesz is, de ha nem érzem kényszernek? és ha soha nem éreztem rosszul magam emiatt? kellene?

Mi a véleményetek? Borzasztó dolog ez? Megvetésre méltó?

2017. máj. 27. 22:31
1 2 3 4 5 6
 51/60 A kérdező kommentje:
43: na nem vállalkozol arra hogy leírd mi az a más amivel problémád van, akár hosszan? :-) Az a baj hogy ilyennel tesznek kíváncsi engem.
2017. máj. 30. 21:00
 52/60 anonim ***** válasza:

Nem ertem a kerdest 😂

Amugy semmi, ugy eltek ahogy akartok, ez csak titeket foglalkoztat.

2017. jún. 1. 09:44
 53/60 A kérdező kommentje:

09:44

Melyik részét nem érted? Olvasd a válaszokat is és akkor fogod. Azokban van jobban.

2017. jún. 1. 10:28
 54/60 anonim ***** válasza:
100%

Én speciel egy összefüggő, értelmes mondatot sem találtam. Legközelebb olvasd el, és csak akkor küldd el, ha érted, hogy mit írtál.

A "kérdésre" válaszolva, csatlakozom az egyik korábbi hozzászólóhoz, és engem sem érdekel. :)

2017. jún. 6. 23:18
 55/60 A kérdező kommentje:

54: Legközelebb így lesz.;-)

A válaszok közt sok minden van még, amiben találhattál volna "összefüggő mondatot" egyébként.

2017. jún. 6. 23:23
 56/60 anonim ***** válasza:
Lehet, de nem a válaszokra kell válaszolni, hanem a kérdésre.
2017. jún. 6. 23:36
 57/60 A kérdező kommentje:
56: Tudom, de úgy értettem én is kommenteltem.
2017. jún. 6. 23:45
 58/60 Noblesse Oblige ***** válasza:

Igazából a buktatók megvannak. (de szerelmi házasságnál is meg van ez.

Az pedig a szerelem. Amikor puszta barátság és üzlet a kapcsolat akkor az ember hajlamosabb az érzelmeinek engedni. Tehát jön a szerelem akkor inkább fogja azt választani.

Ez persze egy kihűlt házasság esetén is fenn áll. És a szerelem nem bekalkulálható dolog.

Pl. Én beleszerettem egy kollégámba a párom melett. De szerettem a párom ezért őt választottam. Nem volt kérdés, mert tudtam hogy ő a nekem való férfi hogy szeretem és lángra tud gyújtani. Plusz megvan közöttünk az őszintesség és bizalom. Tehát minden kerek volt.

Ha a párom nem érdekelne vagy valami rosszul működik akkor biztos az újnak engedek teret.

Ennyi buktatója tehát van. Hogy a hűség annyira nem olyan erős ilyen kapcsolatoknál.

2017. jún. 22. 07:39
 59/60 anonim ***** válasza:
Visszakérdezek. Kit érdekel mások véleménye? Ha most valaki azt mondja igen, szörnyű és elítéli, te mész válni? Vagy megakarnád győzni? Az a kérdés te hogy vélekedsz az életedről. Ne mástól várj megerőssítést
2017. jún. 30. 20:31
 60/60 A kérdező kommentje:
59: nem rohannék rögtön válni, :-D de nagyon is érdekel mások, más házasságban élők véleménye pl. Amikor kiírtam főleg azokra voltam kíváncsi, hogy mit mondanak akik a "én soha nem tudnék így élni" típusok pl e témában.
2017. jún. 30. 21:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!