Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a házasságról ami inkább "szerződés"?
Túlbonyolítva nem akarom,de ha mondjuk én és a párom, összeházasodtunk. Szeretjük egymást de nem ez a világ leglobogóbb szerelme, kár lenne tagadni. Nincs nyílván különösebb "igényünk" egymás felé. Fogalmazzunk úgy hogy nem a szerelem, hanem egyikőnknek is meg a másiknak is, egy kis érdek volt a motiváció. Tudatosan. Egy adott pillanatban mindkettőnknek a házasság volt az érdeke, és egymás. (Sokminden forgott kockán és sokmindenre nyílt lehetőség. Pénz, jogok, egy előnyös frigy volt, az a lényeg ne szépítsük és ne bonyolítsuk.) De a válás még sosem merült fel, főleg mert nem is kertelt egyikőnk se egyiket se csapta be ezzel a másik, tudott dolog volt. Szal együtt maradunk, de ez érdek volt és valszeg lesz is, de ha nem érzem kényszernek? és ha soha nem éreztem rosszul magam emiatt? kellene?
Mi a véleményetek? Borzasztó dolog ez? Megvetésre méltó?
29: Miért ne szegezhetné, szabad a vélemény. :-)
Azt nem tudom eltúloztad-e, de nem változik, fogalmam sincs hogy voltam.e már szerelmes. Hogy amiket már éreztem életemben bármelyik az volt-e.
NE ÍRJ ALÁ SEMMIT!
Ettől kezdve jogaik vannak veled szemben.
Igen, a mindennapi életre gondoltam, többek között a szexre is, hogy úgy éltek-e, mint egy normális kapcsolatban; de akkor ezek szerint tulajdonképpen igen. Vagy például csináltok közös programokat, ünneplitek-e az évfordulót, terveztek-e gyereket, ilyenek.
Ilyen esetben viszont lehet én is belevágnék egy házasságba. Már régen nem voltam szerelmes, talán már nem is leszek, viszont ha van olyan nő, akivel megértjük egymást, jól kijövünk és megbízható, valamint még anyagi előnyökkel is jár, akár még jó dolog is kisülhet belőle,
34:
Értem.
A szexuális életünkről már írtam.
Attól függ mit nevezünk normális kapcsolatnak. Gyakorlatilag igen, elméletileg kevésbé, ismered a storyt, hogy miért.
Járunk közösen helyekre, nyaralni is pl, vannak dolgok amiket közösen csinálunk.
Hát az évforduló ilyen helyzetben is egy (viszonylag) különleges nap igen.
És egyébként igen jó is kisülhet ebből. Ez kb olyan szituáció volt, hogy egyiknek a másik kapcsolatai kellettek, a másiknak az ehhez (is) hasznos anyagi előnyök, és mindkettő akart egy kicsit szabadulni egyes családi kötöttségeitől másokba meg belejutni. Így mind megkaptuk amit akarunk.
Amúgy ezt is akartam hozzá csapva kérdezni csak kihagytam, hogy ha ilyen helyzetben vannak gyerekek is, akkor az baj szerinted/tetek?
:D Jól van baba,én nem gondolok semmit nem nem vagyok a helyzetedben és el nem tudom képzelni,hogyan vélekednék a gyerek kérdésről ha benne lennék.
Ezt gondolom! Reméltem egyből érthető volt de látom nem!
Közvéleménykutatást végzel "hogyan éljem az életemet" témában?
Fogadjatok örökbe gyereket még ez jutott eszembe :D Csak hogy teljes legyen a "család" .Lehet arra is köthettek valami előnyös szerződést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!