Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a házasságról ami inkább "szerződés"?
Túlbonyolítva nem akarom,de ha mondjuk én és a párom, összeházasodtunk. Szeretjük egymást de nem ez a világ leglobogóbb szerelme, kár lenne tagadni. Nincs nyílván különösebb "igényünk" egymás felé. Fogalmazzunk úgy hogy nem a szerelem, hanem egyikőnknek is meg a másiknak is, egy kis érdek volt a motiváció. Tudatosan. Egy adott pillanatban mindkettőnknek a házasság volt az érdeke, és egymás. (Sokminden forgott kockán és sokmindenre nyílt lehetőség. Pénz, jogok, egy előnyös frigy volt, az a lényeg ne szépítsük és ne bonyolítsuk.) De a válás még sosem merült fel, főleg mert nem is kertelt egyikőnk se egyiket se csapta be ezzel a másik, tudott dolog volt. Szal együtt maradunk, de ez érdek volt és valszeg lesz is, de ha nem érzem kényszernek? és ha soha nem éreztem rosszul magam emiatt? kellene?
Mi a véleményetek? Borzasztó dolog ez? Megvetésre méltó?
hát mert jól megfizetném a béranyaságod látom veled ezt meg lehetne beszélni.
Beszéljük meg az érdekeinket.
41: na hát akkor miért nem mondod meg hogy derogálok neked? :-) Nem te vagy az első meg az utolsó se. A kérdés is erről szól.
Egyébiránt Nobel díjat kapnál ha belőlem bér_anyát_ varázsolsz.
Nem mondod te vagy a férfi? :D eszemfaxom megáll rögtön.Újra kell olvasnom ezt az egész kibszott topicot!
A véleményem ettől függetlenül a kellő helyreigazítások mellett nyilvánvaló de nem kell félreérteni.Alapvetően minden eladó,nincs kivétel.Mással van itt a problémám de azt rettentően hosszan tudnám csak kifejteni amire egyenlőre nem tudom vállalkozzak-e.
43: nem mondtam csak tettem egy utalást. :-) Az arc nélküliség a szép a gyk-n nem?
Vállalkozz nyugodtan, nem baj ha hosszú, fog érdekelni, és mindig itt marad, úgyhogy bármikor el olvashatjuk.
Érdekel.
Nekem tök egyértelmű volt, hogy férfi vagy.
Szerintem gyerek szempontól jól működhet az ilyen. Eleve a szerelmi kapcsolatoknál sokszor van az, hogy a szerelem elmúlik és marad a gyerekek közös felnevelése.
Nekem is egyertelmu volt h ffi - eleg erzelemmentrs, magambol kiindulva egy nő nem igy irt volna.
En nem tudnek igy elni, "mintha" testvereklennenk...kell az erzes hogy "langolunk" es bizony sok ev utan is lehet, van ismeroseiim.
De a Ti dolgotok. De siman lehet hogy a feleseged hormonjai megbolondulnak es elhagyja a "jozan esz"....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!