Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért jó megházasodni? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó megházasodni? Miért van annyira oda érte az emberek nagy része? 32F

Figyelt kérdés

Konkrétabban:

Mi párommal 10 éve együtt vagyunk, gyerek is van már, nem vagyunk összeházasodva. Elvileg, ha jól tudom, talán 5 év együttélés után ugyanazok a jogok megvannak élettársi kapcsolatban is, mint a házasoknál. Akkor meg mi értelme van házasodni? A polgári, csak a papírforma miatti szertartás sincs ingyen, a felhajtásos lakodalmasról meg ne is beszéljünk. Sok százezer, sőt akár milliós tétel, gyakorlatilag a nagy semmiért. Csak azért, hogy Gipsz Jakab és Gipsz Jakabné (vagy Gipszné Jakab Gizi) legyenek?

Mit változtat egy ilyen külsőség, illetve papír, ha amúgy is jó a kapcsolatuk? Szerintem teljesen fölösleges, csak nem értem miért vannak annyira oda érte az emberek (kedves vezérünk szerint se család az, ahol a szülők nem házasok....NO COMMENT)

Várom a véleményeket, válaszokat!

Üdv!

2016. júl. 27. 10:52
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/102 A kérdező kommentje:

99-hez csak annyi:

Természetes??? Civilizációs kitalálmány. A természetben nem nő jeggyűrű, anyakönyvvezrtő vagy bármi. Sokminden lehet természetes, de ez speciel nem az.

2016. aug. 18. 20:02
 102/102 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha te nem érted, hogy mi a házasság, jobban teszed, ha nem is agyalsz ezen, mert a továbbiakban sem fogod érteni. Neked ez túl magas.
2016. aug. 22. 09:06
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!