Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le a háztartásbeli nőket? Miért ciki?
"Nincs saját pénzed, mindenre úgy kell kérnek/kapnod a férjedtől "
Na, például nekem, mikor sokáig nem dolgoztam és úgy nézett ki, nem is valószínű, hogy kapok normális munkát a környéken, soha nem kellett kérnem pénzt a férjemtől. Akkor is ugyanúgy közös volt minden, akkor vettem el a pénzből amikor akartam.
A kiadásokat meg úgy is megbeszéljük, hogy mindketten keresünk.
Idő szempontjából amúgy tényleg jobb volt, nem kellett nekiállnunk hétvégén kapálni, gazolni, nagytakarítani, vagy befőttet eltenni, vagy tyúkot vágni, vagy bármit, ami amúgy akkorra maradt, én minden ilyesmit megcsináltam hétközben, hétvégén meg már nem sok dolgunk volt. Szóval az tény, hogy mi kipihentebbek voltunk.
Viszont anyagilag nálunk ez azért hosszabb távon nem működik.
Én mindkét életet kipróbáltam és egyik időszakban sem éreztem senkit rosszabbnak, vagy kevesebbnek nálam, nem hogy lenéztem volna. Akár dolgozott, akár otthon volt.
Viszont ismerek olyan nőt, aki hosszú évekig otthon volt, aztán mikor elment dolgozni, hirtelen minden htb lusta dög lett a szemében. Ez is egy érdekes hozzáállás. :)
Én nem nézem le őket, csak ép ésszel fel nem foghatom mi a jó édes búbánatot lehet "háztartást vezetni" (=napi max. 1-2 óra házimunka, de talán még annyi se) egész álló nap.
Ha kisgyerekek vannak más kérdés, de azt nem HTB-nek nevezzük.
Azt viszont megint nem értem, amikor a gyerekek már óvodába-iskolába járnak, anyuka meg még mindig otthon van egyedül, és megint "háztartást vezet" (napi 1x megfőz meg elmegy a gyerekekért...). Nyilván 3-4 meg több gyerek esetén érthető, de 1-2-nél... á.
Mindegy, nem is kell értenem. Le nem nézem (az ő döntése, közöm nincs hozzá), csak furcsállom.
Elég szar lehet annak, aki ha nem lenne munkája képtelen lenne magát feltalálni és az 1-2 óra házimunka után kétségbe lenne esve, hogy úristen, mit csináljon.
Én meg azt nem értem, hogy tehet valakit boldoggá napi 9-10 óra robotolása munkahelyen, pedig általában ezt csinálom. :D
Végzettségem van, csak most nem sikerült elhelyezkednem vele.
De te biztos látnok vagy és te jobban tudod, hogy én szartam iskolába járni. :) Na, további szép napot, Okoska, erre most nem érek rá.
Kérdező, kaptál hideget, meleget. Emberi rosszindulat mindig akad.
Nem kell foglalkozni a hárpiákkal. Pörögjön le rólad.
Akinek komoly hivatasa van az tuti nem lesz HB se hivatasos anyuka.
Nem pocsekolja el a kepesseget tudasat pelus kenyeruto TV sorozat nezo eletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!