Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért nézik le a háztartásbeli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik le a háztartásbeli nőket? Miért ciki?

Figyelt kérdés
A férjem tart el én pedig vezetem a háztartást .Mind a kettőnknek jó így mégis sokan lenéznek emiatt.
2015. ápr. 20. 15:03
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
96%
az a kapcsolat ami csak akkor működik, ha az egyik fél nem dolgozik és kipihent meg egyebek, na az annyit is ér, csak nehogy legyen valami probléma, mert az fix, hogy nem éli túl a nagy szerelem!
2015. ápr. 20. 17:25
 22/62 anonim ***** válasza:
46%

"Nincs saját pénzed, mindenre úgy kell kérnek/kapnod a férjedtől "

Na, például nekem, mikor sokáig nem dolgoztam és úgy nézett ki, nem is valószínű, hogy kapok normális munkát a környéken, soha nem kellett kérnem pénzt a férjemtől. Akkor is ugyanúgy közös volt minden, akkor vettem el a pénzből amikor akartam.

A kiadásokat meg úgy is megbeszéljük, hogy mindketten keresünk.

Idő szempontjából amúgy tényleg jobb volt, nem kellett nekiállnunk hétvégén kapálni, gazolni, nagytakarítani, vagy befőttet eltenni, vagy tyúkot vágni, vagy bármit, ami amúgy akkorra maradt, én minden ilyesmit megcsináltam hétközben, hétvégén meg már nem sok dolgunk volt. Szóval az tény, hogy mi kipihentebbek voltunk.

Viszont anyagilag nálunk ez azért hosszabb távon nem működik.

Én mindkét életet kipróbáltam és egyik időszakban sem éreztem senkit rosszabbnak, vagy kevesebbnek nálam, nem hogy lenéztem volna. Akár dolgozott, akár otthon volt.

Viszont ismerek olyan nőt, aki hosszú évekig otthon volt, aztán mikor elment dolgozni, hirtelen minden htb lusta dög lett a szemében. Ez is egy érdekes hozzáállás. :)

2015. ápr. 20. 17:29
 23/62 anonim ***** válasza:
88%

Én nem nézem le őket, csak ép ésszel fel nem foghatom mi a jó édes búbánatot lehet "háztartást vezetni" (=napi max. 1-2 óra házimunka, de talán még annyi se) egész álló nap.

Ha kisgyerekek vannak más kérdés, de azt nem HTB-nek nevezzük.

Azt viszont megint nem értem, amikor a gyerekek már óvodába-iskolába járnak, anyuka meg még mindig otthon van egyedül, és megint "háztartást vezet" (napi 1x megfőz meg elmegy a gyerekekért...). Nyilván 3-4 meg több gyerek esetén érthető, de 1-2-nél... á.

Mindegy, nem is kell értenem. Le nem nézem (az ő döntése, közöm nincs hozzá), csak furcsállom.

2015. ápr. 20. 18:04
 24/62 anonim ***** válasza:
32%

Elég szar lehet annak, aki ha nem lenne munkája képtelen lenne magát feltalálni és az 1-2 óra házimunka után kétségbe lenne esve, hogy úristen, mit csináljon.

Én meg azt nem értem, hogy tehet valakit boldoggá napi 9-10 óra robotolása munkahelyen, pedig általában ezt csinálom. :D

2015. ápr. 20. 18:08
 25/62 anonim ***** válasza:
66%
Nem az, hogy kétségbe lennék esve, de nekem szükségem van szellemi kihívásra (nem csak elfoglaltságra, mert az otthon is megoldható). Bocs, hogy nem a gyárban robotolok 9-10 órában, mint te, biztos az én hibám, hogy te sza*rtál az iskolába és nincs olyan végzettséged, amivel számodra érdekes munkát végezhetnél, biztos mindenki más hibája csak a tiéd nem...
2015. ápr. 20. 18:23
 26/62 anonim ***** válasza:
44%

Végzettségem van, csak most nem sikerült elhelyezkednem vele.

De te biztos látnok vagy és te jobban tudod, hogy én szartam iskolába járni. :) Na, további szép napot, Okoska, erre most nem érek rá.

Kérdező, kaptál hideget, meleget. Emberi rosszindulat mindig akad.

Nem kell foglalkozni a hárpiákkal. Pörögjön le rólad.

2015. ápr. 20. 18:28
 27/62 anonim ***** válasza:
87%
Nem nézem le őket, soha senkit nem bántottam emiatt, de képtelen vagyok ezt az életformát megérteni és valóban sokkal többre becsülöm azt, aki gyereknevelés,háztartás mellet még dolgozik is. Persze a körülmények is fontosak, mert nem mindegy, hogy a ház mekkora. Ha egy pici házban/ lakásban lakik valaki az nem ugyanaz minthogy ha van egy nagy családi házuk, hatalmas kerttel és haszonállatokkal, a szüleimnek volt, anyukámnak az egész délelőttje kerti munkákkal telt el meg az állatok gondozásával, mikor apa délután hazajött még ő segített be neki a takarításba,mert anya annyira fáradt volt. De én az ilyet otthoni gazdálkodónak hívom, nem htb-nek. Az sem mindegy hogy hány gyerek van és milyen idősek.Ismerek valakit, aki 8-10 évig volt háztartásbeli, na de 4 gyereke van kis korkülönbséggel és miután a legkisebb is óvodába ment, rögtön elment dolgozni(a 8-10 év alatt elvégzett levelezőn fősulit, nyelvet tanult, tehát nem csak takarításból állt az élete). A másik érv,ami a htbség ellen szól részemről az, hogy egyszerűen égne a képemről a bőr,ha például az összes gyerekem már óvodában/iskolában van, a férjem meg túlórát vállalna túlóra hátán azért, hogy minket eltudjon tartani, én meg otthon eltakarítgatok csak úgy, még ő ájulásig dolgozza magát. És bármi lehet, mi van ha neadj isten meghal, vagy elhagy, vagy súlyosan megbetegszik én meg ott állok munkatapasztalat nélkül. De ha eltekintünk ezektől a dolgoktól, és tegyük fel, hogy kitartotok jóban-rosszban egymás mellett, senki nem lesz beteg, a férjednek megmarad a jó munkahelye, akkor se haszontalan,ha a nő dolgozik, ha más nem, a gyerekeknek gyűjtik a pénzt fősulira, lakásra mittudomén, mert a mai világban azért elég bizonytalan minden, ez bármikor jól jöhet. Nyilván akinek olyan kőgazdag a férje, hogy még az ükunokái is jól fognak élni a pénzből, azoknak ez nem gond gondolom.:D
2015. ápr. 20. 18:36
 28/62 A kérdező kommentje:
25,27 válaszoló te egy beképzelt bunkó szonb vagy.Mindenki másnak köszönöm a válaszát.
2015. ápr. 20. 18:39
 29/62 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező kikérem magamnak ezt a stílust, sztem teljesen kultúráltan írtam le a véleményem, nem sértegettelek, csak a feltett kérdésedre válaszoltam, leírtam TELJESEN NORMÁLIS hangnemben az érveimet a háztartásbeliség ellen. Erre te ezt válaszolod. Nagyon szofisztikált. Egyébként nem vagyok sznob sem, csak nálunk ez a módszer vált be ennyi...rohadt bunkó vagy,pedig én nem voltam az veled.
2015. ápr. 20. 18:45
 30/62 anonim ***** válasza:
86%

Akinek komoly hivatasa van az tuti nem lesz HB se hivatasos anyuka.

Nem pocsekolja el a kepesseget tudasat pelus kenyeruto TV sorozat nezo eletre.

2015. ápr. 20. 18:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!