Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek nem ciki vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem ciki vagy gaz, hogy az eskuvoi ruhaba latszani fog a nagy pocim?

Figyelt kérdés

16 hetes vagyok. Kb szeptember, oktober kornyeken lesz az eskuvunk.

Szeretnek szep menyasszonyi ruhaba lenni. Csak olyan furi lesz nagy pocival :) :)

2014. aug. 8. 14:52
1 2 3 4
 1/38 anonim válasza:
40%
Szerintem aranyos!:) Csak még jobban kihangsúlyozza a boldogságodat
2014. aug. 8. 14:58
 2/38 anonim ***** válasza:
56%

Ha ez szerinted ciki, akkor nem vagy elég érett sem a házasságra, sem az anyaságra.

Kényszerít valaki a habcsók ruhára meg a 600 fős lagzira? Gondolom senki sem áll kalasnyikovval a hátad mögött.

Ha téged ez zavar, akkor ne így csináld. Vegyél egy csinibb kismamaruhát, és intézzétek el a legszűkebb körben.

2014. aug. 8. 14:59
 3/38 anonim ***** válasza:
75%
Maradibbak lehet, hogy megmorogják majd, de cikinek nem ciki. :)
2014. aug. 8. 15:00
 4/38 anonim ***** válasza:
70%
Ha ciki, ha gáz, te már így jártál, úgyhogy ne ezen agyalj, hanem hogy így is fel tudj csinosan öltözni. Szerintem menj el egy szalonba, ott mutatnak neked szép, mell alatt szabott, kifejezetten kismamáknak való ruhát, és ott próbálgass! Felesleges csak a képeket nézegetni, mert a legtöbbjét nem kismamán fotózzák, hanem modellen műhassal, az meg nem olyan lesz, mint egy igazi kismamán, kivéve, ha te is olyan manöken alkat vagy és csak a pocakod nő, minden más marad az eredetiben :)
2014. aug. 8. 15:03
 5/38 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem nem ciki, de a nővéremet nagyon sokan megszólták, mert ő 3 hónapos terhesen ment férjhez. Persze, nem a családunkból, mert nálunk a nagyszülők is tök modernek. Csak pl. a hülye maradi kollégánői...26l
2014. aug. 8. 15:04
 6/38 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem az a ciki, hogy nem tudod leírni, hogy ruhábaN. Egyébként meg legyél abban, amiben szeretnél.
2014. aug. 8. 15:06
 7/38 anonim ***** válasza:
36%
Gáz, főleg az idősebb/vallásos rokonok előtt, ment "azért mégy fárjhez, mert muszáj már, a gyerek miatt". Egyébként a fehér a szűzesség jelképe, nem szerencsés fehér menyasszonyi ruhában terhesen hirdetni a szözességedet, azt már csak siratni tudod. :) Eléggé visszás, na. Akkor legalább ne fehér legyen a ruhád.
2014. aug. 8. 15:08
 8/38 anonim ***** válasza:
97%
Nekem sokaig visszas volt a feherruhas menyasszonynak oltozott kismama. Aztan volt szerencsem egyhez -szerintem mindenoras lehetett- aki szabalyosan ragyogott, ugy nezett ki, mint egy angyal. Tudom, nyalas.... Na mindegy. Onnantol kicsit valtozott a szemleletem. Tovabbra is jobban tetszik, ha kismamakent nem oltozik habcsoknak, de ha mmagahoz illo ruhat vesz fel es kepes viselni onmagat is, akkro gyonyoru lehet.
2014. aug. 8. 15:08
 9/38 anonim ***** válasza:
12%
Na, látom lepontozott a sok terhes szűz :D
2014. aug. 8. 15:11
 10/38 A kérdező kommentje:

Koszonom azokak akik normalisan hozza tudtak szolni.

Amugy nem akarunk nagy felhajtast. Szuk csaladi korben fog lezajlani.

Jajj egy betut kihagytam akkor gyorsan kossunk bele.

Imadom az ilyen emberkeket.

A masik fel vagyok keszulve az anyasagra.

Csak kivancsi voltam ti mit gondoltok arrol , hogy valaki nagy pocakkal eskudik meg a parjaval.

2014. aug. 8. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!